Betöltés...

Mantra Sadhana - CD

Ár: 2.750 Ft

A shadana célja, hogy kifejlesszük, megépítsük magunkban azt az embert, azt a lényt, akivé válni szeretnénk. Vagyis, a sadhana célja a saját fejlődésünk és többé válásunk személyiségben, szemléletben, egészségben, bármi előremutató dologban,ami fontos a számunkra. Ilyen önfejlesztő módszer és eszköztár a mantra sadhana gyakorlata is, amikor szattvikus (tudatosságunkat-, képességeinket támogató) mantrákat hallgatunk, gyakorlunk vagy meditálunk velük.

Ezekből az ősi szattvikus mantrákból készítettünk egy új összellítást erre az albumunkra, sőt, a záró mantraszettbe rátettük a saját meditációs sadhanánk mantráit is (6- 10 track).
Ahogyan mélyül a sadhanánk, a mantra sadhanánk úgy finomodik az érzékelésünk, erősödik a karizmánk, intuíciónk, és egyre több lesz az energiánk és az időnk azokra a dolgokra, amik igazán számítanak nekünk.
Sok szeretettel ajánlom ezt az albumot mindannyiunknak, akik szeretnénk fejlődni egy kiegyensúlyozott, tartalmas, áramló, és elégedett benső világban, eloldódva, távolodva a ragaszkodások finom szövevényes tudati hálójától. | Virinchi Shakti

A sadhanánk az életben való tudatos jelenlét gyakorlata. (Rabindranath Tagore)



Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Ebook
 
Feladás dátuma: 2024.04.07
Eddig megtekintették 77 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Mantra Sadhana - CD" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: