Borza Tibor szerk. - A Magyar Vendéglátóipari Múzeum Évkönyve 1970
Ár: 850 Ft
Egy fiatal szakmúzeum első Évkönyvét kapta kézhez a kedves érdeklődő olvasó. A Magyar Vendéglátóipari Múzeum fiatalsága mellett kuriózum is sokak számára, hiszen ilyen profillal ez idő szerint talán csak egy kis francia emlékmúzeum dicsekedhet. Mi az oka, hogy valószínűleg elsőnek a világon a magyar vendéglátóipari dolgozók hoztak létre vendéglátóipar-történeti múzeumot? A magyar gasztronómia nyugodtan mondhatjuk és vallhatjuk, világhírű. A világhírt ételeink kitűnő íze, boraink különleges tüzes zamata mellett a magyar gasztronómia kiváló művelői, szakácsok, cukrászok és más kitűnő szakemberek hivatásszerető tevékenysége szerezte. Ezt nemcsak megszerezni volt nehéz, de megtartani, továbbfejleszteni sem könnyű.
Tulajdonságok
Könyvkereső: | EGYÉB |
Feladás dátuma: | 2024.11.17 |
Eddig megtekintették 24 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Borza Tibor szerk. - A Magyar Vendéglátóipari Múzeum Évkönyve 1970" című hirdetést látja. (fent)