Ónodi Ferenc, Török István János - Felszolgáló ismeretek
Ár: 1.980 Ft
A megújított, átdolgozott tankönyvből a legkorszerűbb ismereteket szerezhetik meg a vendéglátási és idegenforgalmi szakképzésben tanulók. A kiadvány ismerteti az EU-csatlakozást követően fontossá vált nemzetközi trendeket, szabályokat, miközben megőrzi és erősíti a magyar vendéglátás értékeit és hagyományait is. Az egyes fejezetek végigkísérik - az értékesítés színtereit és feltételeit, - a munkaszervezés és az üzemszervezés feladatait, - az üzleti kínálat megjelenítését, - a felszolgáláshoz kapcsolódó étel- és italismereti tudásanyagot, valamint új területként - az éttermitől eltérő értékesítési feladatokat, - a társas étkezésekkel és az üzemen kívüli értékesítéssel kapcsolatos teendőket, - a vallási szokásokkal és előírásokkal összefüggő speciális kínálatot. A tankönyv a pincér, a vendéglátó eladó és a gyorsétkeztetési eladó szakmák ismeretanyagát tartalmazza, de mindenki talál benne érdekes tudnivalókat, aki fontosnak tartja a színvonalas vendéglátást és a családi-baráti körben elköltött ünnepi étket.
Tulajdonságok
Könyvkereső: | Iskolai / Tankönyvek |
Feladás dátuma: | 2024.11.17 |
Eddig megtekintették 14 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Ónodi Ferenc, Török István János - Felszolgáló ismeretek" című hirdetést látja. (fent)