Betöltés...

Glenn Meade - Sakkara titka / Jeanne Ray - Júlia és Rómeó virágai / Lee Child - A látogató / Michael Connelly - Rossz hold

Ár: 650 Ft

Glenn Meade - Sakkara titka Jeanne Ray - Júlia és Rómeó virágai Lee Child - A látogató Michael Connelly - Rossz hold Válogatott könyvek sorozat antik (Rieder's Digest Kiadó), 2002 543 o., kemény kötés Glenn Meade: Sakkara titka 1943-ban Hitler utasítására titkos tervet készítettek elő, hogy a kairói konferencia során végezzenek Churchill-lel és Roosevelttel. Az akció vezetésével a német titkosszolgálat egyik legjobb ügynökét, Johann Haldert bízza meg. A sors azonban úgy hozza, hogy Halder Egyiptomban régi barátjába, az amerikai titkosszolgálat tisztjébe botlik, akivel egykor ugyanabba a lányba voltak szerelmesek. Izgalmas háborús történet. Jeanne Ray: Rómeó és Júlia virágai A Cacciamanik és Rosemanek emberemlékezet óta esküdt ellenségei voltak egymásnak. Miután a megözvegyült Rómeo Cacciamani és az elvált Julie Roseman egy véletlen folytán találkozik, váratlan románc bontakozik ki közöttük. Családtagjaik azonban nem hajlandók tudomásul venni a megváltozott helyzetet, tovább folytatják a gyűlölködést, ezért a szerelmesekre sok megpróbáltatás vár. Lee Child: A látogató Az FBI az egyik legfurcsább sorozatgyilkossági ügyével áll szemben. Az áldozatok egytől egyig olyan nők, akik valamikor a hadseregben szolgáltak. Még valami összeköti őket: mindannyian ismerték Jack Reachert, az egykori katonai nyomozót. Jacknek most nemcsak önmagát kell tisztáznia, hanem a valódi tettest is meg kell találnia. Nincs nyom, amelyen elindulhatna, így hát Reacher vaktában kezd neki az igazság kiderítésének. Michael Connelly: Rossz Hold Az egykor dörzsölt kaszinói rablóként ismert Cassie Black jó útra tér, és csendes, becsületes életre vágyik. Ám amikor terveit rajta kívül álló események keresztezik, számára nincs más kiút, csak a régi foglalkozása és egy olyan ajánlat, amit nem lehet visszautasítani. A probléma csak az, hogy a terv egészen más, mint amilyennek látszik, és a Cassie számára legfontosabb személyt is életveszélybe sodorja. Érdekfeszítő regény a kaszinók világából.

Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Irodalom
 
Feladás dátuma: 2024.06.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Glenn Meade - Sakkara titka / Jeanne Ray - Júlia és Rómeó virágai / Lee Child - A látogató / Michael Connelly - Rossz hold" című hirdetést látja. (fent)