Betöltés...

Mini Suli Sorozat

Ár: 11.490 Ft

A speciálisan, szakemberek által összeállított színes és érdekes feladatok, a kreativitást ösztönző megoldások könnyedén segítik gyermekedet a fejlődésében. Válassz Mini Suli Alaptáblát és hozzájuk öt-ötféle Játékos Oktató Feladatkártya-csomagot.

A feladatkártya-csomagok kemény fedeles mappából állnak, amiben 15 lap és 6 kemény kártya található az adott témának megfelelően.

A csomagokat az 5–8 éves korosztálynak ajánljuk. A kemény fedeles, nyitható Alaptábla bármelyik Mini Suli Oktató feladatkártyához is felhasználható. Ezt egyszer szükséges csak megvásárolni, és attól függően, hogy mit szeretnétek gyakorolni, válassz hozzá a különböző feladatkártya-csomagokból!

Ha szeretnéd, hogy az iskolában vagy otthon, gyermeked készségei és képességei továbbfejlődjenek, miközben magabiztos tudásra is szert tesz ezzel a kiváló, játékosan oktató kiadvánnyal - akkor válaszd ezt az Alaptáblát és hozzá egy Oktató Feladatkártya csomagot. Önállóan is tudjátok használni a sorozat különböző részeit. Ebben a különleges kiadványban több szakpedagógus munkája fekszik, akik garantálják, hogy a szórakoztató és változatos feladatok megoldásával játszva fejlesztheted óvodás gyermeked.

Hogyan néz ki belülről?

A Mini Suli család valamennyi tagja ilyen kétoldalas feladatlapokat és kemény kártyákat tartalmaz.



Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Gyerekeknek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Mini Suli Sorozat" című hirdetést látja. (fent)