PROVENCE ÍZEI
Ár: 6.000 Ft
A piactól a terített asztalig Szerzők: Gui Gedda, Marie-Pierre Moine Kossuth Kiadó, 2022 Érett, piros paradicsom, feketén csillogó olajbogyó, krémes kecskesajt, illatos füge – a Provence ízeivel a mediterrán térség összes csodálatos és autentikus ízét megkóstolhatjuk. Főzzünk a több mint 100 helyi receptből álló válogatásból, hogy olyan hagyományos provanszál ételeket főzhessünk, mint a marhadaube, töltött paradicsom, ratatouille vagy bouillabaisse. Gui Gedda a provanszál konyha tanácsadó séfje és tanára. Provence Var nevű régiójában született és nevelkedett vendéglátással foglalkozó családban, és sokan őt tartják a provence-i konyha legnagyobb ismerőjének. Marie-Pierre Moine több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a gasztronómiai és boros média területén. A Taste magazin korábbi szerkesztője, akinek 1995 óta havonta jelennek meg tárcái a House and Garden című magazin hasábjain. A kötet adatai: Formátum: 195 x 235 mm Kötés: keménytáblás Megjelenés éve: 2022 Terjedelem: 304 oldal
Tulajdonságok
A hirdető: | Kereskedés hirdetése |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.23 |
Eddig megtekintették 79 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "PROVENCE ÍZEI" című hirdetést látja. (fent)