18 cm-es, 22 cm-es tapadásmentes kapcsos tortaforma, jégzselé és fondant massza tortakészítő szett
Ár: 13.993 Ft
A tortakészítő szettel gyerekjáték lesz az otthoni tortakészítés. A tapadásmentes kapcsos tortaformákkal könnyedén elkészítheted a piskótát a tortához. A krémmel betöltött tortádat burkold be a szuper minőségű fondant masszával. Ha szereted a tortaostyákat használni, akkor tökéletes választás ez a csomag számodra, mert a készletben találsz egy jégzselét is. Tortaostya kínálatunkat itt tudod megnézni----> Tortaostyák
Most kedvezményes áron 11538 Ft helyett 10615 Ft-ért beszerezheted ezt a szuper tortakészítő szettet..
A tortakészítő készítő szettben találsz:
1 db 18 cm-es tapadásmentes kapcsos tortaformát
1 db 22 cm-es tapadásmentes kapcsos tortaformát
1 db jégzselét
1 db fondant masszát
Miért válaszd a tapadásmentes tortaformákat?
A Formix fondant massza segítségével nemcsak finom, de káprázatos és egyedi színekben tündöklő tortákat készíthetsz!
A fondant massza könnyen nyújtható és simítható, így akár kezdő háziasszonyok is bátran nekiláthatnak a tortaburkolásnak.
Ételfesték géllel tetszőleges színűre színezheted a fehér fondant masszát.
Könnyen formázható , így kiszúrók segítségével gyönyörű tortadíszeket készíthetsz belőle!
Amellett, hogy ez a jó minőségű fehér fondant massza könnyen nyújtható , nem ragad és nem szakad, rugalmas, az íze is nagyon finom.
Gluténmentes és csak természetes anyagokat tartalmaz.
1 kg tortaburkoló massza 1 db nagyobb torta (26-28 cm-es kerek vagy A4-es méretű szögletes torta) burkolásához elég. (Így egy kicsi maradni fog belőle.) Vagy beburkolhatsz vele 2 db kisebb (16-18 cm átmérőjű) tortát.
A formix tortaburkoló massza színezése:
A fondant masszát kézzel gyúrjuk át, majd egy kis ételszínező géllel kezdjük el beszínezni.
Gyúrjuk át alaposan, amíg egységes homogén színt nem kap a fondant masszánk.
Fondant massza használata tortaburkoláshoz:
Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk. Megszórjuk étkezési keményítővel .
A tortaburkoló masszát kézzel átgyúrjuk rajta.
Fondant nyújtó segítségével kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk. Tetejét megszórjuk kevés étkezési keményítővel és fondant simítóval tükörsimára egyengetjük. Majd ismét kicsit nyújtjuk és ismét kicsit egyengetünk rajta. Ezt addig ismételjük, amíg a tortaburkoló el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm).
A kinyújtott fondant masszát sodrófára tekerjük és a torta szélétől indulva óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő kinyújtott fondant massza jusson a torta oldalára is.
A torta közepétől indulva símító segítségével körkörös mozdulatokkal sima felületet alakítunk ki a tortán. Kezünkkel óvatosan a torta oldalához igatítjuk a kinyújtott fondant masszát.
A lenyúló részeket levágjuk.
A fondant massza tárolása:
A megmaradt fondant masszát a zacskóba visszatéve máskor is felhasználhatod . Ügyelni kell arra, hogy légmentesen zárd vissza a zacskót, mert a fondant massza levegővel érintkezve gyorsan kiszárad. Szoba-hőmérsékleten tárolhatod, nem kell hűtőbe tenni
Ha a tortaostyát igazán élénkké és széppé akarod tenni, akkor használj jégzselét!
A hidegzselé használata nagyon egyszerű, és egy doboz zselé 4-5 tortára is elegenedő.
A jégzselé használata:
Marcipánnal, fondanttal burkolt tortánál:
A tortaostya hátulját kend át vékonyan jégzselével és illeszd a torta tetejére, majd egy spatula segítségével kend át vékonyan (1-2 mm vastagságban) a tortaostya tetejét is.
Krémes tortáknál:
Nem szükséges a tortaostya alját bekenni a jégzselével, elég csak a tortára illesztett tortaostya tetejét vékonyan átkenni vele.
A jégzselé használatáról olvashatsz a tortaostya használata című írásunkban is>>
Sokan kérdezik, hogy a jégzselé megegyezik-e a hidegzselével? Igen a jégzselét (vagy jegzselé ) hidegzselének is szokták hívni. Nézd meg a többi csomagajánlatunkat is, és szerezd be kedvezményes áron a legújabb cukrászkellékeidet!
Most kedvezményes áron 11538 Ft helyett 10615 Ft-ért beszerezheted ezt a szuper tortakészítő szettet..
A tortakészítő készítő szettben találsz:
1 db 18 cm-es tapadásmentes kapcsos tortaformát
1 db 22 cm-es tapadásmentes kapcsos tortaformát
1 db jégzselét
1 db fondant masszát
Miért válaszd a tapadásmentes tortaformákat?
A Formix fondant massza segítségével nemcsak finom, de káprázatos és egyedi színekben tündöklő tortákat készíthetsz!
A fondant massza könnyen nyújtható és simítható, így akár kezdő háziasszonyok is bátran nekiláthatnak a tortaburkolásnak.
Ételfesték géllel tetszőleges színűre színezheted a fehér fondant masszát.
Könnyen formázható , így kiszúrók segítségével gyönyörű tortadíszeket készíthetsz belőle!
Amellett, hogy ez a jó minőségű fehér fondant massza könnyen nyújtható , nem ragad és nem szakad, rugalmas, az íze is nagyon finom.
Gluténmentes és csak természetes anyagokat tartalmaz.
1 kg tortaburkoló massza 1 db nagyobb torta (26-28 cm-es kerek vagy A4-es méretű szögletes torta) burkolásához elég. (Így egy kicsi maradni fog belőle.) Vagy beburkolhatsz vele 2 db kisebb (16-18 cm átmérőjű) tortát.
A formix tortaburkoló massza színezése:
A fondant masszát kézzel gyúrjuk át, majd egy kis ételszínező géllel kezdjük el beszínezni.
Gyúrjuk át alaposan, amíg egységes homogén színt nem kap a fondant masszánk.
Fondant massza használata tortaburkoláshoz:
Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk. Megszórjuk étkezési keményítővel .
A tortaburkoló masszát kézzel átgyúrjuk rajta.
Fondant nyújtó segítségével kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk. Tetejét megszórjuk kevés étkezési keményítővel és fondant simítóval tükörsimára egyengetjük. Majd ismét kicsit nyújtjuk és ismét kicsit egyengetünk rajta. Ezt addig ismételjük, amíg a tortaburkoló el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm).
A kinyújtott fondant masszát sodrófára tekerjük és a torta szélétől indulva óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő kinyújtott fondant massza jusson a torta oldalára is.
A torta közepétől indulva símító segítségével körkörös mozdulatokkal sima felületet alakítunk ki a tortán. Kezünkkel óvatosan a torta oldalához igatítjuk a kinyújtott fondant masszát.
A lenyúló részeket levágjuk.
A fondant massza tárolása:
A megmaradt fondant masszát a zacskóba visszatéve máskor is felhasználhatod . Ügyelni kell arra, hogy légmentesen zárd vissza a zacskót, mert a fondant massza levegővel érintkezve gyorsan kiszárad. Szoba-hőmérsékleten tárolhatod, nem kell hűtőbe tenni
Ha a tortaostyát igazán élénkké és széppé akarod tenni, akkor használj jégzselét!
A hidegzselé használata nagyon egyszerű, és egy doboz zselé 4-5 tortára is elegenedő.
A jégzselé használata:
Marcipánnal, fondanttal burkolt tortánál:
A tortaostya hátulját kend át vékonyan jégzselével és illeszd a torta tetejére, majd egy spatula segítségével kend át vékonyan (1-2 mm vastagságban) a tortaostya tetejét is.
Krémes tortáknál:
Nem szükséges a tortaostya alját bekenni a jégzselével, elég csak a tortára illesztett tortaostya tetejét vékonyan átkenni vele.
A jégzselé használatáról olvashatsz a tortaostya használata című írásunkban is>>
Sokan kérdezik, hogy a jégzselé megegyezik-e a hidegzselével? Igen a jégzselét (vagy jegzselé ) hidegzselének is szokták hívni. Nézd meg a többi csomagajánlatunkat is, és szerezd be kedvezményes áron a legújabb cukrászkellékeidet!
Tulajdonságok
Termék: | Edények / Edénykészletek |
Feladás dátuma: | 2024.11.27 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "18 cm-es, 22 cm-es tapadásmentes kapcsos tortaforma, jégzselé és fondant massza tortakészítő szett" című hirdetést látja. (fent)
HASONLÓ KERESÉSEK: