Smartflex Velvet fehér fondant massza vanília ízesítéssel 250 g
Ár: 967 Ft
A Smartflex Velvet fehér fondant massza vanília ízesítéssel 250 g segítségével nemcsak finom, de káprázatos tortákat készíthetsz!
A fondant massza könnyen nyújtható és simítható, így akár kezdő háziasszonyok is bátran nekiláthatnak a tortaburkolásnak.
Könnyen formázható, fondant kiszúrók segítségével gyönyörű tortadíszeket készíthetsz belőle!
Amellett, hogy ez a kiváló minőségű fondant massza könnyen nyújtható, nem ragad és nem szakad, rugalmas, finom vaníliás íze van.
A Smartflex Velvet fehér fondant massza vanília ízesítéssel 250 g használata tortaburkoláshoz:
Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk. Megszórjuk étkezési keményítővel .
A tortaburkoló masszát kézzel átgyúrjuk rajta.
Fondant nyújtó segítségével kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk. Tetejét megszórjuk kevés étkezési keményítővel és fondant simítóval tükörsimára egyengetjük. Majd ismét kicsit nyújtjuk és ismét kicsit egyengetünk rajta. Ezt addig ismételjük, amíg a tortaburkoló el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm).
A kinyújtott fondant masszát sodrófára tekerjük és a torta szélétől indulva óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő kinyújtott fondant massza jusson a torta oldalára is.
A torta közepétől indulva simító segítségével körkörös mozdulatokkal sima felületet alakítunk ki a tortán. Kezünkkel óvatosan a torta oldalához igazítjuk a kinyújtott fondant masszát.
A lenyúló részeket levágjuk.
A Smartflex Velvet fehér fondant massza vanília ízesítéssel 250 g tárolása:
Javasolt tárolás: 16-23ºC hőmérsékleten, fénytől védett, száraz helyen.
A megmaradt fondant masszát légmentesen, az eredeti csomagolásába vagy egy jól zárható zacskóba visszazárva tárold.
Nem kell hűtőbe tenni!
Allergéneket nem tartalmaz!
A fondant massza könnyen nyújtható és simítható, így akár kezdő háziasszonyok is bátran nekiláthatnak a tortaburkolásnak.
Könnyen formázható, fondant kiszúrók segítségével gyönyörű tortadíszeket készíthetsz belőle!
Amellett, hogy ez a kiváló minőségű fondant massza könnyen nyújtható, nem ragad és nem szakad, rugalmas, finom vaníliás íze van.
A Smartflex Velvet fehér fondant massza vanília ízesítéssel 250 g használata tortaburkoláshoz:
Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk. Megszórjuk étkezési keményítővel .
A tortaburkoló masszát kézzel átgyúrjuk rajta.
Fondant nyújtó segítségével kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk. Tetejét megszórjuk kevés étkezési keményítővel és fondant simítóval tükörsimára egyengetjük. Majd ismét kicsit nyújtjuk és ismét kicsit egyengetünk rajta. Ezt addig ismételjük, amíg a tortaburkoló el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm).
A kinyújtott fondant masszát sodrófára tekerjük és a torta szélétől indulva óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő kinyújtott fondant massza jusson a torta oldalára is.
A torta közepétől indulva simító segítségével körkörös mozdulatokkal sima felületet alakítunk ki a tortán. Kezünkkel óvatosan a torta oldalához igazítjuk a kinyújtott fondant masszát.
A lenyúló részeket levágjuk.
A Smartflex Velvet fehér fondant massza vanília ízesítéssel 250 g tárolása:
Javasolt tárolás: 16-23ºC hőmérsékleten, fénytől védett, száraz helyen.
A megmaradt fondant masszát légmentesen, az eredeti csomagolásába vagy egy jól zárható zacskóba visszazárva tárold.
Nem kell hűtőbe tenni!
Allergéneket nem tartalmaz!
Tulajdonságok
Termék: | Egyéb |
Feladás dátuma: | 2024.11.21 |
Eddig megtekintették 2 alkalommal |
Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Smartflex Velvet fehér fondant massza vanília ízesítéssel 250 g" című hirdetést látja. (fent)