Betöltés...

Dellinger Ebony Wood Kiritsuke Utility Cube univerzális konyhakés 13 cm

Ár: 9.200 Ft

Dellinger Ebony Wood Kiritsuke Utility Cube konyhai kés.
A sokoldalú Dellinger Ebony Wood Kiritsuke Utility Cube kés német acélból, 13 cm-es pengéjével minden fajta kezelésére alkalmas nyersanyagok. Az univerzális késsel precíz vágásokat érhet el kedvenc ételei elkészítésekor. Kellően hosszú pengével könnyedén felvághatod vagy átszúrhatod a hús egyes részeit, de kisebb zöldségdarabokat is. A kés nagyszerű alternatíva azok számára, akik nem szeretnek nagy szakácskéssel vágni, de pontos vágásra vágynak. A 15 fokos szögben élezett penge ideális a legfinomabb szendvicsek elkészítéséhez. Tedd élvezetesebbé a mindennapi ételkészítést és fedezd fel a Dellinger márkájú konyhai kések képességeit.
A penge 1.4116-os német rozsdamentes acélból készült, a legmagasabb minőséggel és japán dizájnnal. A kés nyeléhez természetes ébenfát használtak. Az ergonomikus formának köszönhetően a kést mindig rendkívül kényelmes lesz tartani. A különleges formát az ázsiai kések ihlették.
Méretek: teljes hossza

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.10.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Dellinger Ebony Wood Kiritsuke Utility Cube univerzális konyhakés 13 cm" című hirdetést látja. (fent)