Betöltés...

TESCOMA SONIC Sonkakés 24 cm

Ár: 3.299 Ft

A TESCOMA SONIC sonkakés 24 cm a konyhai eszközök királya, amely minden szakács álma. Képzeld el, ahogy ezzel a lenyűgöző, rozsdamentes acél pengével dolgozol, és a vágások minden alkalommal pontosak és simák lesznek. Ez a kés nemcsak funkcionális, hanem vizuálisan is magával ragadó, így minden konyhában megállja a helyét.

Az ergonomikus nyél kialakítása garantálja a maximális kényelmet, így hosszabb használat során sem fogod érezni a fáradtságot a kezedben. A csúszásmentes felület biztosítja, hogy mindig stabilan tudd tartani a kést, még nedves kéz mellett is. Ez a figyelemre méltó tervezés különösen fontos, amikor a legfinomabb falatokat készíted elő.

A sonkakés hossza ideális a nagyobb húsok, például sonkák és pulykák precíz szeleteléséhez. A penge 24 cm-es hossza lehetővé teszi, hogy egy mozdulattal akár vastagabb húsokat is át tudj vágni, ezzel időt spórolva a konyhai előkészületek során. Az acél penge éles és tartós, így nem kell aggódnod az unalmas vágások miatt – mindig garantált a tökéletes eredmény.

A TESCOMA SONIC sonkakés különleges tulajdonsága, hogy mosogatógépben is tisztítható, ezáltal a tisztítás után is könnyen és gyorsan újra használatba veheted. Használat után csupán annyit kell tenned, hogy beteszed a mosogatógépbe, és máris készen áll a következő főzésre. Ezzel a praktikus megoldással rengeteg időt takaríthatsz meg a konyhai munkálatok során.

Ez a kés nemcsak a mindennapi használatra ideális, hanem a különleges alkalmakra is remek választás. Ha vendégeket vársz, és szeretnéd lenyűgözni őket a szépen tálalt ételekkel, ez a sonkakés elengedhetetlen kellék lesz a konyhában. A tökéletesen szeletelt húsok, sonkák és zöldségek garantáltan elvarázsolják a vendégeket, és emelik az étkezések színvonalát.

A TESCOMA SONIC sonkakés 24 cm a minőség és a megbízhatóság szimbóluma. Minden vágás egy új élményt nyújt, és a konyhai tevékenységedet egy magasabb szintre emeli. Fedezd fel, hogyan válik a főzés igazi örömmé ezzel a csodálatos, lenyűgöző és tartós eszközzel!

Miért pont ez a termék?


Kiváló minőségű rozsdamentes acél penge a tartósságért
Ergonomikus nyél, ami kényelmes és biztonságos fogást biztosít
Ideális nagyobb húsok, például sonkák és pulykák szeletelésére
Mosogatógépben tisztítható, gyors és kényelmes használatért
Számos étkezési alkalomhoz, mint családi ünnepek vagy baráti összejövetelek


Felhasználási tippek:


Kiválóan alkalmas sonkák és hideg húsok tálalására
Használhatod különféle zöldségek, például uborkák és paradicsomok szeletelésére
Szeletelj vele ínycsiklandó fűszeres pulykát ünnepi vacsorákhoz
Felvághatsz vele gyümölcsöket, például ananászt vagy dinnyét dekorációs célokra
Tálalj vele különleges szendvicseket, amelyeket a barátaid imádni fognak


Felhasználási alkalmak:


Családi ünnepek, ahol nagy mennyiségű húsra van szükség
Baráti összejövetelek, ahol lenyűgözheted vendégeidet a finom falatokkal
Húsvéti vagy karácsonyi étkezések, ahol a sonkának főszerep jut
Kerti partik, ahol a friss ételeket gyorsan kell tálalni
Főzőtanfolyamok, ahol a precíz szeletelés fontos szerepet játszik


Csomag tartalma:


1 db TESCOMA SONIC sonkakés 24 cm 


Ne várj tovább! Szerezd meg most a TESCOMA SONIC sonkakést, és tapasztald meg a különbséget, amit ez a fantasztikus eszköz nyújt a konyhádban! Legyen a főzés örömteli élmény számodra, és varázsold el családodat és barátaidat a legfinomabb ételekkel!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.10.18
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA SONIC Sonkakés 24 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: