Betöltés...

TESCOMA SONIC Konyhai bárd 16 cm

Ár: 4.979 Ft

A TESCOMA SONIC konyhai bárd 16 cm az eszköz, amit minden háztartásban ott kell lennie, ha a precíz és gyors konyhai munka a cél. Ez a lenyűgöző bárd nemcsak az esztétikumában kiemelkedő, hanem teljesítményével is bámulatba ejt. Rozsdamentes acél pengéje biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható vágást, így bármilyen alapanyagot könnyedén és erőfeszítés nélkül apríthatsz vele.

A bárd masszív, mégis elegáns formája garantálja, hogy minden egyes vágás pontos és hatékony lesz, miközben kezedben tartod az irányítást. Az ergonomikus nyél speciálisan kialakított, hogy kényelmes és biztonságos fogást biztosítson. Még hosszabb munkafolyamatok során sem fogod érezni a fáradtságot a kezedben, mert a nyél könnyedén illeszkedik a tenyeredhez, megkönnyítve ezzel a nehéz munkát.

A TESCOMA SONIC konyhai bárd különösen ideális nagyobb húsdarabok, zöldségek és csontok aprításához. Olyan erőteljes, mégis pontos mozdulatokat tesz lehetővé, amelyekkel időt és energiát spórolhatsz. A bárd mérete – 16 cm-es penge – optimálisan nagy ahhoz, hogy a legkeményebb alapanyagokkal is könnyedén boldogulj, ugyanakkor elég kompakt ahhoz, hogy pontos vágást biztosítson.

A rozsdamentes acél penge hosszantartó élességet biztosít, így akár hosszú távon is számíthatsz rá a konyhában. Nem rozsdásodik, ellenáll a kopásnak, és a legjobb formáját hozza minden használat után. Ez az acél ellenáll a legkeményebb igénybevételnek is, így ez a bárd nem csak egy egyszerű konyhai eszköz, hanem egy olyan befektetés, amely hosszú távon szolgálja a mindennapi főzés örömét.

Az ergonomikus nyél nemcsak kényelmet nyújt, de biztonságos is. Csúszásmentes bevonata lehetővé teszi, hogy mindig stabilan fogd a bárdot, akár nedves kézzel is, ezáltal minimalizálva a balesetek kockázatát. A TESCOMA SONIC konyhai bárd mindig a kezedben tartja az irányítást, és megadja azt a magabiztosságot, amire szükséged van a konyhai munka során.

Egy másik hatalmas előnye, hogy mosogatógépben is tisztítható, így nem kell aggódnod a fárasztó kézi mosogatás miatt. Használat után egyszerűen tedd a mosogatógépbe, és élvezd a kényelmet, amit ez a bárd nyújt. Tisztán és gyorsan, készen áll majd a következő használatra, anélkül, hogy veszítene élességéből vagy fényéből.

A TESCOMA SONIC konyhai bárd 16 cm nemcsak funkcionális, hanem látványos is. Az elegáns megjelenése minden konyhában otthonra talál, miközben a hihetetlen teljesítményével elnyeri majd a szakácsok és a főzés szerelmeseinek elismerését. Képzeld el, hogy egy ilyen erős, mégis precíz eszközzel dolgozol, amely minden alkalommal tökéletes eredményt nyújt. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy a konyhád felszereltségét egy igazán különleges bárddal gazdagítsd!

A bárd elképesztő ereje és precizitása minden szeletelésnél meg fog lepni. Akár kezdő, akár tapasztalt szakács vagy, a TESCOMA SONIC konyhai bárd olyan társad lesz, amely megkönnyíti a nehezebb vágási feladatokat, és felszabadít téged arra, hogy a kreativitásodra és az élvezetre összpontosíts a főzés során.

Miért pont ez a termék?


Rozsdamentes acél penge hosszú élettartamért
Ergonomikus nyél a biztonságos és kényelmes fogásért
Masszív kialakítás a nagyobb alapanyagok aprításához
Mosogatógépben mosható a könnyű tisztíthatóság érdekében
Profi és amatőr szakácsok számára egyaránt tökéletes


Felhasználási tippek:


Csontok aprítása húsleveshez vagy ragukhoz
Nagyobb zöldségek gyors felaprítása
Fűszernövények összezúzása intenzívebb ízért
Húsok felkockázása pörköltekhez vagy stew-khoz
Sajt vágása vastag szeletekben tálalásra


Felhasználási alkalmak:


Ünnepi vacsorák, ahol nagy mennyiségű hús előkészítése szükséges
Családi grillezések, ahol gyors és hatékony munkára van szükség
Nagyobb baráti összejövetelek, amikor rengeteg zöldséget kell felaprítani
Éttermi konyhák, ahol minden pillanat számít
Főzőversenyek, ahol gyorsan kell pontos eredményt elérni


Csomag tartalma:


1 db TESCOMA SONIC konyhai bárd 16 cm


Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Szerezd be most a TESCOMA SONIC konyhai bárdot, és emeld új szintre a főzési élményedet! Ezzel a kiváló bárddal minden vágás győzelem lesz, ami megkönnyíti és élvezetesebbé teszi a konyhai munkát. Ne késlekedj, tedd a kosaradba, és tapasztald meg, hogy milyen egy igazi profi bárddal dolgozni!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.10.18
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA SONIC Konyhai bárd 16 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: