Betöltés...

TESCOMA PRECIOSO késtartó, 6 késsel

Ár: 34.039 Ft

A TESCOMA PRECIOSO késtartó, 6 késsel az a termék, amire minden konyhában szükség van. Ez a csúcsminőségű késkészlet nem csupán egy használati tárgy, hanem egy valódi konyhai ékszer. A tartó, amelybe a kések szépen illeszkednek, nem csak funkcionális, hanem modern megjelenésével feldobja bármelyik konyha hangulatát.

A PRECIOSO kések pengéje első osztályú német késacélból készült, amely garantálja a tartósságot és a kivételes vágási élményt. A kézzel köszörült „V” profil biztosítja, hogy minden vágás könnyed és precíz legyen. Az ergonomikus markolat nem csak a kényelmes fogást biztosítja, hanem a biztonságos használatot is. A csúszásmentes markolatnak köszönhetően a kések soha nem csúsznak ki a kezedből, még akkor sem, ha éppen sietsz vagy nedves a kezed.

A dönthető késtartó nemcsak rendkívül praktikus, de higiénikus is. Könnyen szétszedhető, így minden részét alaposan meg tudod tisztítani, akár kívül, akár belül. A késtartó több fokozatban állítható: az alacsonyabb, kb. 35 fokos dőlésszög lehetővé teszi, hogy kényelmesen tárolhasd a konyhaszekrény tetején, míg a magasabb, kb. 50 fokos beállításban tökéletesen mutat egy konyhaszigeten.

Ez a készlet nem csak azoknak szól, akik a funkcionalitást keresik, hanem azoknak is, akik stílust és eleganciát akarnak vinni a mindennapi konyhai feladatokba. A TESCOMA PRECIOSO késkészlet minden vágással új szintre emeli a konyhai élményt.

Merj bátorsággal szeletelni, vágni, darabolni – a PRECIOSO kések minden feladatot könnyedén és precízen oldanak meg. A tartós késacél pengéknek köszönhetően ezek a kések éveken át megbízhatóan szolgálnak majd. Az ergonomikus kialakítás biztosítja, hogy ne fáradj el hosszabb használat közben sem, így minden konyhai teendő gyorsabbá és kényelmesebbé válik.

Ez a késkészlet nem csupán a mindennapokra készült. Akár különleges alkalmakra is tökéletes, hiszen a látványos tartó és a ragyogó kések megjelenése minden vendég figyelmét felkelti. Legyen szó egy családi vacsoráról, baráti összejövetelről vagy ünnepi készülődésről, a TESCOMA PRECIOSO késkészlet garantáltan csodálatot vált ki.

Miért pont ez a termék?


Német késacél pengék a tartósság és precizitás érdekében
Ergonomikus, csúszásmentes markolat a kényelmes és biztonságos használatért
Dönthető késtartó, amely higiénikus és helytakarékos
Kézzel köszörült „V” profil a könnyed és precíz vágásokhoz
Modern, stílusos megjelenés, amely feldobja a konyha hangulatát


Felhasználási tippek


Használd a 13 cm-es univerzális kést gyümölcsök és zöldségek aprítására
A 9 cm-es kés ideális finom, precíz szeletelésekhez, mint a sajtok és fűszerek
A 15 cm-es szakácskést húsvágáshoz vagy nagyobb zöldségekhez is használhatod
A 20 cm-es szeletelő kés tökéletes sült húsok szeletelésére
A kenyérvágó kés tökéletesen sima vágást biztosít még a legroppanósabb kenyerekhez is


Felhasználási alkalmak


Családi vacsorák előkészítése: hússzeletelés, zöldségaprítás
Ünnepi alkalmakon különleges ételek elkészítése
Baráti összejöveteleken gyors és precíz szeletelések
Egyszerű hétköznapi vacsorák gyors előkészítése
Kerti partikra friss kenyér és húsok szeletelése


Csomag tartalma


1 db univerzális kés 9 cm
1 db univerzális kés 13 cm
1 db zöldségvágó kés 13 cm
1 db szakácskés 15 cm
1 db szeletelő kés 20 cm
1 db kenyérvágó kés 20 cm
1 db dönthető késtartó


Ne habozz! Szerezd be a TESCOMA PRECIOSO késtartót 6 késsel, és emeld új szintre konyhai élményeidet! Garantáltan praktikus és látványos, ráadásul hosszú évekig hű társad lesz a konyhában. Vásárold meg most, és élvezd a kiváló minőséget!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.10.17
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA PRECIOSO késtartó, 6 késsel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: