Betöltés...

TESCOMA AZZA szakácskés 16 cm

Ár: 13.099 Ft

A TESCOMA AZZA szakácskés 16 cm egy igazán különleges darab, amely a legmagasabb színvonalat képviseli a konyhában. Egyetlen darabból kovácsolt, első osztályú rozsdamentes acélból készült, így nem csak szemet gyönyörködtető, de rendkívül tartós is. Ha keresel egy olyan kést, amely mindig biztosítja számodra a precíz vágásokat, és soha nem hagy cserben, akkor ez a kés a legjobb választás. Minden alkalommal, amikor kezedbe veszed, érezni fogod a minőséget és a gondosan megtervezett kialakítást.

Ez a 16 cm-es penge ideális hosszúságú ahhoz, hogy mindenféle alapanyagot könnyedén kezelj vele. A TESCOMA AZZA szakácskés erős, éles pengéje úgy siklik át a húsokon, zöldségeken és gyümölcsökön, mintha azok semmit sem érnének, miközben pontos és tiszta vágásokat eredményez. Az éles él tartóssága garantált, így nem kell attól tartanod, hogy gyakran kellene élezni, de ha szükséges, a penge gyorsan visszanyeri eredeti élességét.

A kényelmes és stabil fogásról az ergonomikus, masszív nyél gondoskodik, amely tökéletesen illeszkedik a kezedbe. Azok számára, akik szeretnek hosszú órákon át a konyhában sürgölődni, ez a nyél megkönnyíti a használatot, mivel minimalizálja a kéz fáradását. A TESCOMA AZZA szakácskés nem csak egy konyhai eszköz, hanem egy igazi társ a mindennapokban. Minden mozdulatod magabiztossá és örömtelivé válik, hiszen tudod, hogy megbízható társad van a kezedben.

De mi teszi ezt a kést igazán különlegessé? A japán késkészítési technikák inspirálták, de modern európai elvárásokhoz igazították. Így egy olyan kés született, amely ötvözi a hagyományt és az innovációt, hogy minden vágásod pontos és hatékony legyen. A masszív markolat nem csak a stabilitást növeli, hanem hosszú élettartamot is biztosít, így ez a kés éveken át hű társad lesz.

Akár profi séf vagy, akár otthoni hobbi szakács, a TESCOMA AZZA szakácskés garantáltan új szintre emeli a konyhai élményeidet. A minőség és a teljesítmény találkozása ez a kés, amely nem csak praktikus, hanem esztétikus is. Légy magabiztos a konyhában, és hagyd, hogy a TESCOMA AZZA szakácskés minden vágásodat lenyűgözővé tegye.

Miért pont ez a termék?


Egy darabból kovácsolt penge a maximális tartósságért.
Rendkívül éles él, amely hosszan tartja az élességét.
Ergonomikus nyél a kényelmes és biztonságos fogásért.
Könnyű szeletelés, aprítás minden alapanyag esetén.
Modern design, amely időtálló és elegáns megjelenést biztosít.


Felhasználási tippek:


Használd vastag húsok szeletelésére precíz és gyors vágásokhoz.
Kiváló sült húsok szeleteléséhez, mivel megtartja az élességét.
Alkalmas nagyobb gyümölcsök, mint például dinnye, precíz vágásához.
Készítsd el vele a tökéletes salátákat vékonyra szeletelt zöldségekkel.
Használd akár sajtok szeletelésére is, mert nem ragad rá az anyag.


Felhasználási alkalmak:


Hétvégi családi főzésekhez, ahol minden aprítás pontos és gyors.
Ünnepi vacsorák elkészítéséhez, ahol a látványos tálalás fontos.
Nagyobb kerti grillezésekhez, ahol a húsok precíz szeletelése elengedhetetlen.
Éttermekben, ahol a minőségi alapanyagokhoz minőségi eszköz kell.
Hétköznapi gyors főzéshez, amikor időt akarsz spórolni.


Csomag tartalma:


1 db TESCOMA AZZA szakácskés 16 cm-es pengével.
Használati és karbantartási útmutató.


Szerezd be most a TESCOMA AZZA szakácskést, és tedd élvezetessé a főzést! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy a konyhádban egy olyan eszköz legyen, amely minden vágásnál segít kihozni belőled a legjobbat. Fedezd fel a konyhai precizitás új szintjét ezzel a kivételes eszközzel!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.10.17
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA AZZA szakácskés 16 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: