Betöltés...

Rozsdamentes kanna, tejeskanna, boros kanna – 20l

Ár: 58.400 Ft

A tejes- és boroskanna kiváló választás a folyékony élelmiszerek tárolására és szállítására. Kiváló minőségű anyagának és praktikus kialakításának köszönhetően ez a rozsdamentes acél kanna hosszú távon megbízható megoldást nyújt.
Prémium anyag: A kanna 304-es rozsdamentes acélból készült, sima tükörfényezésű bevonattal. Rozsda-, korrózió- és horpadásálló, így bármilyen környezetben hosszú ideig használható. Modern és elegáns megjelenésével bármilyen helyszínen jól mutat, tisztítása pedig rendkívül egyszerű.
Zárt fedő csatokkal: Az élelmiszer-minőségű szilikon tömítéssel ellátott fedél két reteszcsattal rögzített, így nem kell aggódnia a tej vagy az olaj kiömlése miatt, még ha a kanna fel is borul. Biztonságosan szállíthatja a tejet az istállóból a házba.
20L nagy kapacitás: A kanna 20 liter tej vagy bor tárolására alkalmas. Vastagsága 1 mm, mérete Φ 190 mm × 320 mm. Nagy mérete ideális mindenféle folyékony élelmiszer tárolására.
Könnyen hordozható: A kanna egy felső és két oldalsó fogantyúval rendelkezik, amelyek szorosan kézi hegesztéssel készültek, így könnyen szállítható egyik helyről a másikra, és egyszerű a kiöntés. A cső alakú felső fogantyú integrálva van a fedélbe, a tartósság és szilárdság érdekében.
 A kanna kiválóan alkalmas olaj, tej, bor és más folyékony élelmiszerek tárolására. Legyen szó otthoni vagy kereskedelmi használatról, a rozsdamentes acél kanna ideális választás a napi fejési rutinhoz.

Anyaga: 304-es rozsdamentes acél
Fedél tömítés anyaga: szilikon
Kapacitás:  (20 liter)
Vastagság:  (1 mm)
Méret:  (190 mm x 320 mm)

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.10.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Rozsdamentes kanna, tejeskanna, boros kanna – 20l" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: