Betöltés...

Ruhhy kétszintes edényszárító

Ár: 7.790 Ft

KÉTSZINTŰ EDÉNYSZÁRÍTÓ


KIALAKÍTÁS - kétszintes edényszárító állvány  strapabíró vasból készült, fekete porbevonattal , ami nem csak modern megjelenést biztosít, de véd a korrózió ellen is. A fekete szín tökéletesen illeszkedik a különböző konyhai stílusokhoz. A csomag tartalmazza a csavarokat és a kulcsot, így a szárító gyorsan és egyszerűen összeszerelhető.



KÉTSZINTŰ ELHELYEZÉS  - a szárítónak két szintje van , amelyek lehetővé teszik nagyszámú edény kényelmes tárolását. A felső szinten 16 tányér elhelyezése lehetséges. Alsó rész tökéletes a nagyobb edények, például salátástálak, tálak, csészék vagy poharak szárítására. A kétszintes felépítésnek köszönhetően az edények gyorsabban és egyenletesebben száradhatnak , ami lerövidítheti a szárításhoz szükséges időt. A szárító mindkét szintjén külön lefolyó van.       



TOVÁBBI FUNKCIÓK- A szárítók oldalán két további fogantyú  található, amelyek növelik a funkcionalitást. Az egyik tartóba akár 6 pohár vagy csésze is elefér. Második fogantyú, két rekesszel felszerelt, evőeszközök tárolására szolgál, és saját lefolyóval rendelkezik. A lefolyó könnyen szétszerelhető és tisztítható. 



PRAKTIKUS– a szárító minden szintjén magas peremű csepegtetőtálcák találhatók, amelyek hatékonyan gyűjtik össze a vizet, megakadályozva, hogy az a konyhapultra folyjon. Ezek a tálcák könnyen eltávolíthatók és moshatók. Az átgondolt kialakításnak köszönhetően a szárító minden eleme könnyen hozzáférhető, ami megkönnyítheti a mindennapi használatot és tisztítást. Ez nem csak esztétikus, hanem nagyon praktikus megoldás is, amely biztosítja az edények higiénikus tárolását.    

 


MŰSZAKI ADATOK:



szín: fekete
anyaga: vas, PP
méretei: 37 x 55 x 25 cm
súlya: 1,2 kg
súlya csomagban: 1,7 kg
 


TARTALOM:



Edényszárító
2 db víztálca
Evőeszköz lefolyó
Pohár lefolyó




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Ruhhy kétszintes edényszárító" című hirdetést látja. (fent)