Betöltés...

15 részes karácsonyi szilikon habzsák és díszítőcső készlet

Ár: 5.232 Ft

Ismerd meg a karácsonyi sütés és díszítés új dimenzióját a 15 részes karácsonyi szilikon habzsák és díszítőcső készlettel! Ha imádsz sütögetni, és szeretnél lenyűgöző, cukrászmesterek által inspirált mintákat kreálni, akkor ez a szett pontosan neked való.

Ezzel a készlettel egyszerűen és gyorsan varázsolhatsz mutatós mintákat sütéseidre és desszertjeidre. A karácsonyi muffinokat pillanatok alatt feldobhatod a különböző, cuki karácsonyi mintájú csővégek segítségével.

A habzsák könnyű és kényelmes fogást biztosít, így még a bonyolultabb díszítések is könnyedén elkészíthetők vele. A készlet tartalmazza a habzsákot, a műanyag csővéget és 15 különböző karácsonyi mintájú rozsdamentes acél csővégét, így minden kreatív ötletedet könnyedén megvalósíthatod.

Engedd szabadjára a képzeleted és varázsold meg az ünnepi asztalt lenyűgöző, saját készítésű édességekkel és díszítésekkel! Vegyél részt a karácsonyi készülődés varázsában és készítsd el a legcsodálatosabb sütiket és süteményeket ezzel a különleges készlettel!

Miért pont ez a termék?


Lenyűgöző, professzionális minták
Könnyű és kényelmes használat
Sokoldalú eszköz sütéshez és díszítéshez


Felhasználási tippek:



Karácsonyi sütemények díszítése
Muffinok, cupcakes díszítése


Felhasználási alkalmak:



Családi karácsonyi ünnepségek
Karácsonyi parti vagy összejövetel
Ajándékként sütő vagy süteménykedvelő barátoknak


Csomag Tartalma:



1 db habzsák
1 db műanyag csővég
15 db karácsonyi mintás rozsdamentes acél csővég


Tedd felejthetetlenné az ünnepi sütés-főzést ezzel a fantasztikus készlettel! Vegyél most egyet, és légy te is részese az ünnepi varázsnak!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.10.02
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "15 részes karácsonyi szilikon habzsák és díszítőcső készlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: