Betöltés...

8 részes szerszámos kiszúró és mintázó készlet

Ár: 1.899 Ft

Az 8 részes szerszámos kiszúró és mintázó készlet nem csak egy szimpla eszközkészlet – ez a kreativitásod kulcsa, amely életet lehel bármilyen süteménybe vagy tortadíszbe. Képzeld el a csodálatos pillanatokat, amikor egy barkácsoló témájú rendezvényen egy tökéletesen kialakított szerszámos torta válik a nap középpontjává. Ez a készlet kifejezetten neked szól, ha szeretsz egyedi süteményeket alkotni, és nem riadsz vissza attól, hogy valami különlegeset hozz létre.

A készletben található 8 különböző formájú kiszúró lehetővé teszi, hogy minden alkalomra igazán látványos és egyedi díszeket készíts. Legyen szó születésnapról, apák napjáról vagy egy szerszámos buliról, ezek a kiszúrók mindig garantáltan mosolyt csalnak majd az arcokra. A gondosan kialakított fogó, fúró, fűrész és egyéb szerszámok precízen adják vissza a valósághű formákat, így az eredmény nem csak szórakoztató, de lélegzetelállító is lesz.

Ez a készlet rendkívül könnyen használható, akár kezdők, akár profi cukrászok is bátran használhatják. A 6 cm-es méret tökéletesen illeszkedik bármilyen torta vagy sütemény méretéhez, így garantáltan megfelelően arányos és figyelemfelkeltő díszeket hozhatsz létre. A szerszámos kiszúrók nem csak praktikusak, de ellenállóak is – a hosszú élettartam és a könnyű tisztítás biztosítja, hogy sokáig a kreatív eszköztárad kedvencei maradjanak.

A legjobb az egészben, hogy az 8 részes szerszámos kiszúró és mintázó készlet a család minden tagjának örömet okoz majd. Gyerekek és felnőttek egyaránt élvezni fogják a közös alkotás folyamatát. A szerszámok precíz vonalai és részletgazdagsága garantáltan felejthetetlen süteménydíszeket eredményeznek. Lepd meg szeretteidet egy szerszámokkal teli édességgel, amely az összes vendéget elragadtatással tölti el!

Legyen bármilyen alkalom, ez a készlet biztosan emeli az esemény hangulatát. Vidámságot, kreativitást és látványos végeredményt hoz a mindennapokba. Képzeld el, ahogy a vendégek elámulnak a részletgazdag díszítéseken – egy pillanat, amely örökre megmarad!

Miért pont ez a termék?


8 egyedi szerszám forma, amely kreatív és egyedi süteménydíszeket garantál
Könnyen használható és tisztítható
Ideális bármilyen barkácsolós témájú eseményhez
Tökéletes ajándék cukrászoknak vagy sütés szerelmeseinek
Tartós, strapabíró anyagból készült, hosszú távra tervezve


Felhasználási tippek


Fondantból vagy marcipánból formázva igazán látványos tortadíszeket készíthetsz.
Csokoládéból öntve szerszám alakú bonbonokat is létrehozhatsz.
Készíts egyedi szerszámos kekszeket, és díszítsd őket ehető festékkel.
Kiválóan alkalmas gyerekeknek szánt kreatív sütiprojektekhez.
Díszítheted vele a szerszámos ládát formázó tortádat egy tematikus bulihoz.


Felhasználási alkalmak


Apák napi meglepetés torta vagy sütemény.
Barkácsoló témájú születésnapi parti.
Szerelők, mesteremberek köszöntése különleges édességgel.
Különleges esemény, ahol a szerszámos tematika meghatározó.
Baráti összejövetel vagy gyerekzsúr, ahol a kreativitás a főszereplő.


Csomag tartalma

A csomag 8 db különböző szerszámos kiszúrót tartalmaz: szerszámos láda, fogó, fúró, fűrész, balta, fogaskerék, csavarhúzó és kalapács. Mindegyik forma 6 cm-es méretben készült, tökéletes díszítésekhez.


Vegyél egy csomagot, és varázsolj felejthetetlen emlékeket a következő tortádra ezzel a kreatív szerszámos kiszúró készlettel! Hagyd, hogy a fantáziád szabadon szárnyaljon, és lepd meg szeretteidet egy igazán egyedi édességgel, ami mindenkit elvarázsol!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "8 részes szerszámos kiszúró és mintázó készlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: