Betöltés...

28 cm-es kivehető aljú piteforma

Ár: 2.899 Ft

A 28 cm-es kivehető aljú piteforma egy igazi must-have konyhai eszköz minden pitesütő számára. Ez a piteforma nem csupán egy szokványos eszköz, hanem a kreativitásod kifejezésének eszköze is. Merj bátran kísérletezni különböző pitetésztákkal és ízekkel, hiszen ezzel a formával minden sütés élménye egyszerűbbé válik. A tapadásmentes bevonat lehetővé teszi, hogy a tészta könnyedén kiugorjon a formából, így a legszebben tálalt pitek születhetnek meg. Képzeld el, ahogy a barátaid és családod elkáprázik a szemet gyönyörködtető, ízletes pitéktől, amiket ezzel a fantasztikus piteformával készítesz el!

Az alja kivehető, ami rendkívül praktikus megoldás, hiszen a tálalás során nem kell attól tartanod, hogy a pite megsérül. Egyszerűen csak csúsztasd le a formát, és máris készen áll a remekműved, hogy a vendégeid elé tedd. Mivel a 28 cm-es mérete ideális, ez a forma tökéletes választás lehet mind az édes, mind a sós pitékhez, legyen szó almás, túrós, vagy éppen spenótos pitékről.

Ezen kívül a piteforma tartós anyagból készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a folyamatos használhatóságot. Ha szereted a sütést, és szeretnéd felfrissíteni a konyhai eszközeid sorát, a 28 cm-es kivehető aljú piteforma kiváló választás. Merj kísérletezni, és tapasztald meg a sütés örömét!

Miért pont ez a termék?


A tapadásmentes bevonatának köszönhetően nem ragad le a tészta
Kivehető alj, amely megkönnyíti a tálalást
Ideális méret mindenféle pitéhez
Könnyen tisztítható, mosogatógépben is mosható
Tartós anyag, hosszú élettartam garantálva


Felhasználási tippek:


Készíts piteformában lasagnét az új formáddal
Használj gyümölcsöket a piték díszítésére, így színesebbé teheted az ételt
Készíts sós pitét zöldségekkel és sajttal
Használj kekszes alapot édes pitékhez, így különleges ízélményben lesz részed
Próbálj ki különböző fűszereket a tésztába, hogy még ízletesebb legyen


Felhasználási alkalmak:


Családi összejövetelek
Születésnapi partik
Baráti összejövetelek
Ünnepi vacsorák
Piknikek a szabadban


Csomag Tartalma:

A csomagban egy 28 cm-es kivehető aljú piteformát találsz, amely tapadásmentes bevonattal rendelkezik, így biztosítva a könnyű használatot és a zökkenőmentes tisztítást.


Vásárolj most, és tedd emlékezetessé a következő eseményedet a 28 cm-es kivehető aljú piteformával, amely garantáltan elbűvöl mindenkit az ízletes és látványos pitéiddel!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "28 cm-es kivehető aljú piteforma" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: