Betöltés...

Emeletes, rekeszekre osztott gyógyszeres doboz, rendszerező, zárható

Ár: 7.990 Ft


































Emeletes, rekeszekre osztott gyógyszeres doboz, rendszerező, zárható 










Strapabíró műanyag felhasználásával készült - A rendszerező mérgező anyagoktól mentes PP műanyagból készült. Használatával a gyógyszerek áttekinthetően, rendszerezetten, és biztonságosan tárolhatóak. Nagy mérete és masszív kialakítása ellenére a doboz súlya kevesebb, mint 1 kg!



Emeletes kialakítás tárolórekeszekkel- Az egymás fölé kihajtható, emeletes kialakítás, valamint a rekeszekre osztott polcok lehetővé teszik, hogy a gyógyszerek, kozmetikumok, körömlakkok kényelmesen és könnyen hozzáférhetően, saját logika mentén szortírozva legyenek tárolva.  A polcok tökéletesek a kisebb termékek számára, mint például tabletták, kenőcsök, kötszerek, ragtapaszok, körömformázó eszközök, klipszek vagy hajgumik. A doboz teteje opálos, de átlátszó, így felnyitás nélkül ellenőrizhető a tartalma. 



Tágas alsó rekesz, biztonsági zár -  A doboz alsó tárolórekesze nagy és tágas , ami ideális hely nagyobb tárgyak tárolására mint például tartozékok, palackok vagy törlőkendő.. A doboz a közepén található gombot elfordítva zárható, ezzel elkerülhető hogy véletlenül kinyíljon, kiszóródjon, valamint a kisgyermekek sem férnek hozzá. 




Hordozhatóság és esztétikum - A tárolódoboz tetején kihajtható műanyag fogantyú található, melynek köszönhetően könnyen magunkkal vihetjük bárhová, használaton kívül pedig a tetejére hajtható, így rendkívül helytakarékos. Nem csak otthoni használatra tökéletes, de utazások során is hasznos társ lehet. Kialakítása modern, egyszerű, színei semlegesek, minden korosztály számára megfelelő választás. .








Tulajdonságok:



Opálos, áttetsző fedél
Masszív kialakítás
Emeletes tárolási lehetőség
Rekeszekre bontott polcok
Zárható
Tetőbe simuló lehajtható fogantyú
Szín: szürke / átlátszó
Anyag: PP 
Mérete: 32 x 22,5 x 19 cm
súly: 0,89 kg
























Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Emeletes, rekeszekre osztott gyógyszeres doboz, rendszerező, zárható" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: