Betöltés...

Indukciós adapter - átalakító alátét lap indukciós főzőlaphoz - Ø 19 cm

Ár: 4.990 Ft

Indukciós adapter - átalakító alátét lap indukciós főzőlaphoz - Ø 19 cm-es átmérő


Az indukciós adapter használata lehetővé teszi a hagyományos edények (nem mágnesezhető fazekak, lábasok és serpenyők) további használatát az indukciós lapokon. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból és alumíniumból készült, ami könnyen tisztítható, mosogatógépben is.


UNIVERZÁLIS HASZNÁLAT A KÜLÖNBÖZÖLŐ FŐZŐEDÉNYTÍPUSOKHOZ - adapter, indukciós főzőlap pad ez egy rendkívül praktikus megoldás mindazok számára, akik különböző főzőedényeket szeretnének használni a modern indukciós főzőlapokon . Segítségével biztonságosan elhelyezheti a főzőlapra az acél, alumínium, öntöttvas, vas, kerámia edényeket és a különböző típusú serpenyőket, vízforralókat, fazekakat és serpenyőket , amelyek adapter nélkül nem lennének kompatibilisek az indukcióval. Az adapter közvetítőként működik, lehetővé téve a hatékony hőátadást az indukciós főzőlapról a főzőedények felületére , lehetővé téve a sokoldalúságot a konyhában anélkül, hogy az egész főzőedénykészletet le kellene cserélni.
HATÉKONY HŐELOSZTÁS - az adapter egyik legfontosabb előnye, hogy képes gyorsan és egyenletesen eloszlatni a hőt . A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült adapter biztosítja a hőstabilitást és a hőhatékonyságot , ami jelentős energiamegtakarítást és csökkentett főzési időt jelent. Az alumínium és a rozsdamentes acél, amelyből a pad készült, biztosítja a tartósságát és a korrózióállóságot , valamint a könnyű tisztán tartást. Ennek köszönhetően az indukciós főzőlapon való főzés gazdaságosabbá és környezetbarátabbá válik.

PRAKTIKAI ÉS KÉNYELMES HASZNÁLAT - az adapter nemcsak funkcionális, hanem rendkívül kényelmes is a mindennapi használatban. Felszerelve egy fogantyúval, amely nem melegszik , lehetővé teszi a biztonságos és könnyű szállítást egyik helyről a másikra, még főzés közben is. A fogantyún egy lyuk is található, amely lehetővé teszi, hogy az adaptert egy kampóra akassza , ami sokkal könnyebbé teszi a tárolását, és biztosítja, hogy mindig kéznél legyen, amikor szüksége van rá. Kompakt mérete 19 cm átmérőjével az adapter tökéletesen illeszkedik a legtöbb főzőedényhez, és nem foglal sok helyet a konyhában.
EGYSZERŰEN TISZTÍTHATÓ ÉS TARTÓS - az adapter, az indukciós főzőlap alapja nem csak masszívan készült, hanem könnyen tisztán tartható is . Rozsdamentes acél és alumínium használata , hogy a termék ellenáll a magas hőmérsékletnek és a mechanikai sérüléseknek . Az adapter mosogatógépben mosható ráadásul növeli a használat kényelmét, időt és fáradságot takarít meg a kézi tisztítással kapcsolatban . Ez az adapter egy tartós és megbízható eszköz, amely sok éven át szolgál, fenntartva funkcionális és esztétikai tulajdonságait.

Tulajdonságok:


szín: ezüst
Összetétel: alumínium; egyéb: rozsdamentes acél
akasztólyuk: igen
fogantyú hossza: 14 cm
méretek: méret: 35 x 19 x 0,5 cm
súly: 0,577 kg
súly a csomagolásban: 0,75 kg



Az indukciós pad adapter sokoldalúan felhasználható, és különböző konyhai környezetekben használható. Ideális otthoni konyhában való használatra, különösen akkor, ha olyan főzőedényeket szeretne használni, amelyek nem kompatibilisek az indukciós főzőlappal. Az adapter lehetővé teszi, hogy különböző típusú főzőedényekkel főzzön, például acél, alumínium, öntöttvas, vas vagy kerámia edényekkel, amelyek általában nem működnek indukciósan. Tökéletes megoldás irodai konyhákba, ahol az indukciós főzőlaphoz való hozzáférés korlátozott lehet, de az ételek főzéséhez vagy melegítéséhez más főzőedényeket kell használni. Utazáskor, például nyaralókban vagy bérelt lakásokban, ahol a felszerelés nem feltétlenül tartalmaz kompatibilis indukciós főzőedényeket. Az adapter lehetővé teszi, hogy kedvenc edényeit használja. Professzionális vagy amatőr konyhai műhelyekben, ahol különböző edényekkel kell főzni. Az adapter megkönnyíti a különböző főzőedényekkel való munkát, biztosítva az egyenletes főzést az indukciós főzőlapon.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Indukciós adapter - átalakító alátét lap indukciós főzőlaphoz - Ø 19 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: