Betöltés...

Rozsdamentes 6 részes edénykészlet

Ár: 10.990 Ft

Rozsdamentes 6 részes edénykészlet
Leírás:
A Berghome Line BL-1223 6 részes rozsdamentes edénykészlet egy kiváló választás az otthoni konyhák számára. Ez a készlet tartalmazza a mindennapi főzéshez szükséges 3 különböző méretű edényt 3 átlátszó üvegfedéllel, amelyek rozsdamentes acélból készültek, így hosszú élettartammal és kiváló teljesítménnyel rendelkeznek. Ez a készlet kielégíti a különféle főzési igényeket, és egyaránt alkalmas kezdőknek és tapasztalt szakácsoknak.
Az edények ideálisak családi ebédek vagy vacsorák elkészítéséhez. A lapos talp és a magas oldalfalak lehetővé teszik a könnyű kezelést és a hatékony főzést.
Tulajdonságok:
Ideális levesek, szószok és kisebb mennyiségű ételek elkészítéséhezMinden főzőfelületen használható: indukciós-, kerámialapos-, gáz-, elektromos tűzhelyenAz edények ergonomikus fogantyúkkal rendelkeznek, amelyek kényelmes fogást, kezelést biztosítanak és nem forrósodnak fel.9 rétegű hőtartó aljŰrtartalom jelölőAz edényekhez tartozó üveg fedők lehetővé teszik az ételek ellenőrzését főzés közben, és megtartják az ízeket és aromákatAnyaga:
Kiváló minőségű rozsdamentes acél, ami hosszú élettartamot biztosít, és ellenáll az elszíneződésnek és korróziónak.Tisztítás:
Az edények könnyen tisztíthatók, akár kézzel, akár mosogatógépbenRozsdamentes edényekhez való tisztítószer használatát javasoljuk, ne használjon karcosodást okozó szereket, eszközöket.A makacsabb szennyeződéseket, elszíneződéseket ecettel távolítható el.A tökéletes tisztításhoz a kifejezetten rozsdamentes edényekhez való tisztítószer használatát javasoljuk.A doboz tartalma:

1 db lábas: 16 x 10,5 cm, 2,1 liter + hőálló üvegfedő
1 db lábas: 18 x 11,5 cm, 2,9 liter +hőálló üvegfedő
1 db lábas: 20 x 12,5 cm, 3,9 liter + hőálló üvegfedő


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Rozsdamentes 6 részes edénykészlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: