Betöltés...

236 db-os torta díszítő készlet

Ár: 27.550 Ft

236 db-os torta díszítő készlet    
A csomag tartalma:
- 1 db 236 db-os Torta díszítő készlet
Ismerd meg az öröm művészetét a 236 darabos Torta Díszítő Készlettel, ami a sütés mágikus világába repít!
Ez a készlet minden olyan creative bakugan számára tökéletes, aki a tortadíszítés mestere szeretne lenni!
Töltsd meg a konyhádat pozitív energiával és színes kreativitással, amikor a torták terén valódi artistává válsz ezzel a szuper díszítőkészlettel!
Tulajdonságok:
Kiváló minőségű anyagok: Ezzel a szupergyorsan és egyszerűen használható készlettel nem kell többé aggódnod a díszítéseid tartóssága miatt. Kizárólag prémium anyagokból készült, hogy a te kreációid is a csúcson landoljanak!Változatos kialakítások: Hadd mutasson be neked egy szupervilágos dolog! A készlet tartalmaz mindenféle kreatív eszközt, amire csak szükséged lehet a színpompás és egyedi tortadíszítéshez. Variációk, mint a szív alakú vagy csillag formák, hogy minden alkotásod egyedi legyen!Könnyű tisztítás: Elfelejtettük a nehezen tisztítható eszközöket! Ezzel a készlettel a tisztítás is gyerekjáték lesz, így több időd marad az alkotásra és még több torta varázslására!Univerzális méret: Vége a méretkérdéseknek! Ez a készlet minden méretű tortához tökéletesen alkalmazkodik, tehát mindig tökéletes díszítést kapsz, függetlenül attól, hogy milyen nagy vagy kicsi a tortád!Kreativitás szabadsága: Egyedülálló kreativitás szabadságában leszel részese ezzel a készlettel. Hozd létre saját mesterműveidet, és tedd egyedivé minden alkalomra szánt tortádat!
 
Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "236 db-os torta díszítő készlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: