Betöltés...

Késkészlet, tartóval - 7 részes - rozsdamentes acél

Ár: 11.690 Ft

Késkészlet, tartóval - 7 részes - rozsdamentes acél   
A csomag tartalma:
- 1 db Kés készlet tartóval - 7 részes - rozsdamentes acélEz a 7 részes konyhai kés készlet nem csak minőséget és hatékonyságot nyújt a konyhai tevékenységek során, hanem számos praktikus funkcióval is rendelkeznek. A szett tartalmaz egy sokoldalú konyhai ollót, amely diótörő résszel és beépített sörbontó funkcióval is rendelkezik, így valóban multifunkcionális eszköz.
A kések kiváló minőségű 3CR13 rozsdamentes acélból készültek, ami tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. A magas szén-dioxid miatt nagy szilárdság, keménység és magas kopásállóság jellemzi. Emellett a könnyű tisztíthatóság és az elegáns megjelenés is garantált. A kések, extra könnyű súlyuknak és ergonomikus kialakításuknak köszönhetően kényelmesen és biztonságosan használhatóak bármilyen vágási vagy aprítási munka során.
Konyhai olló és késtartó is a szettbenKiváló minőségű rozsdamentes acél anyagbólBiztonságos tárolásExtra könnyű késekKiváló súlyelosztásÜreges nyél, matt felületIgény esetén a kések mágneses késtartóra is rögzíthetőek
Szett tartalma:
1 x eszköztartó1 x 3,5"-os hámozókés1 x 5"-os általános vágó kés1 x 8"-os szeletelő kés1 x 8"-os séf kés1 x 8"-os kenyérvágó kés1 x ollóAnyaga: 3CR13 rozsdamentes acél, műanyag (PP)Vastagság: 2 - 2,5 mmFelület: Matt, polírozottTároló mérete: 230 x 110 x 110 mmOlló mérete: 195 x 85 x 7 mmMosogatógépben mosható: IgenSzín: EzüstSúly: ~1500 g
 
Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Evőeszközkészlet / Étkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Késkészlet, tartóval - 7 részes - rozsdamentes acél" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: