Betöltés...

8 részes rémisztő halloween-i formák kiszúró és mintázó készlet

Ár: 1.899 Ft

A 8 részes rémisztő halloween-i formák kiszúró és mintázó készlet nem csupán egy eszközkészlet, hanem egy igazi varázslat, amely életre kelti a halloween-i kreativitásodat. Ki ne szeretné a rémisztő és izgalmas ünnepeket, amikor mindenki megmutathatja a tehetségét? Ezzel a készlettel könnyedén alkothatsz figyelemre méltó édességeket, amelyek nemcsak ízletesek, hanem látványosak is.

A készlet pók, boszorkány, kísértetház, vámpír fog, halloween tök, múmia, gyertyatartó és csontváz alakú kiszúrókat tartalmaz. Minden kiszúró mérete 6,5 cm, így tökéletesen illeszkedik a különféle süteményekhez és édességekhez. A kiszúrók segítségével nemcsak az alap formákat készítheted el, hanem a mintázókkal még izgalmasabbá teheted az alkotásokat. Csak nyomd bele a mintázót a kiszúrt formákba, és máris kész a varázslatos díszítés!

Képzeld el, ahogy a barátaid és családod a csodálatosan díszített édességeid láttán ámuldozik! Ezzel a készlettel a kreativitásod határtalan lehetőségeket kínál. Használhatod őket a saját otthoni halloween-i bulidon, vagy akár készíthetsz egyedi ajándékokat a barátaidnak. Az édességek és sütemények elkészítése mindig öröm, de ezzel a készlettel a szórakozás még inkább fokozódik.

Bátran kísérletezhetsz különféle tésztákkal és krémekkel, hogy mindenki számára elragadó finomságokat alkothass. Miért ne próbálnád ki a díszítést édes csokoládéval vagy színes cukorkákkal? A lehetőségek szinte végtelenek! A 8 részes rémisztő halloween-i formák kiszúró és mintázó készlet nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is izgalmas időtöltést kínál. Gyűjtsd össze a barátaidat, és élvezzétek együtt a közös sütögetést!

A készlet nemcsak kreatív időtöltésre, hanem családi összejövetelekre is tökéletes. Díszítsétek együtt a süteményeket, készítsetek emlékezetes halloween-i élményeket, és osszátok meg egymással a legjobb recepteket! Ez a készlet valóban a boldogság és az öröm szimbóluma, hiszen minden falat egy újabb diadal a konyhában. Ne habozz, szerezd meg most, és tedd még emlékezetesebbé a halloween-i ünneplést!

Miért pont ez a termék?


Fantasztikus díszítési lehetőségek.
Könnyű használat, bármely korosztály számára.
Tökéletes ajándék ötlet halloween-i bulikra.
Kiválóan alkalmas csoportos programokhoz.
Kreatív és szórakoztató élményt nyújt.


Felhasználási tippek


Készíts egyedi halloween-i süteményeket barátokkal.
Díszíts fánkokat különleges formákkal.
Használj különböző színű fondantot a mintázásra.
Készíts halloween-i tortát a készlettel.
Alkoss édes süteményeket ajándékba a szomszédoknak.


Felhasználási alkalmak


Halloween-i bulik és összejövetelek.
Iskolai rendezvények és kreatív órák.
Családi sütögetések, ahol mindenki részt vesz.
Baráti összejövetelek, ahol a közös sütés a főszereplő.
Születésnapi bulik, ahol a halloween-i stílus népszerű.


Csomag tartalma


8 db kiszúró és mintázó (pók, boszorkány, kísértetház, vámpír fog, halloween tök, múmia, gyertyatartó és csontváz).


Vásárolj egy csomagot, és tedd emlékezetessé a következő eseményedet ezekkel a rémisztő halloween-i formákkal, amelyek garantáltan felhőtlen vidámságot hoznak minden korosztály számára!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "8 részes rémisztő halloween-i formák kiszúró és mintázó készlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: