Betöltés...

Kék-barna boldog szülinapot feliratos papírpohár 250 ml 6 db

Ár: 499 Ft

Ünnepeld meg a különleges pillanatokat a kék-barna boldog szülinapot feliratos papírpoharakkal! Ezek a figyelemre méltó poharak nem csupán praktikusak, hanem egyedülálló dizájnjukkal minden születésnapi bulit feldobnak. Az űrtartalmuk 250 ml, így minden ital tökéletesen elfér benne, legyen szó üdítőről, limonádéról vagy akár egy frissítő koktélról.

A poharak magassága 8,5 cm, ami garantálja, hogy a legkisebbek is könnyedén használhassák őket. Képzeld el, ahogy a vendégeid színes, vidám italokat töltenek ezekbe a látványos poharakba, miközben nevetgélnek és jól érzik magukat. A kék-barna színek harmóniája nemcsak elegáns megjelenést kölcsönöz a bulinak, hanem kellemes hangulatot is teremt.

Ezek a papírpoharak minden korosztály számára ideálisak. Ha gyerekzsúrt szervezel, vagy éppen egy felnőtt születésnapi ünnepséget tervezel, ezek a poharak mindkét esetben remek választás. A születésnapok során a részletek számítanak, és a kék-barna boldog szülinapot feliratos papírpoharak tökéletes kiegészítői a különleges alkalmaknak. Aki csak ránéz, azonnal érzi a boldogságot és az ünnep hangulatát.

Ne feledd, hogy az ilyen apróságok, mint a születésnapi poharak, hozzájárulnak az ünnep varázsához. Az emberek szeretik azokat a kiegészítőket, amelyek feldobják a bulijukat, és a kék-barna boldog szülinapot feliratos papírpoharak pontosan ezt nyújtják. Merj bátor lenni, és válaszd ezeket a látványos poharakat, hogy a következő születésnapi ünnepséged igazán emlékezetes legyen!

Miért pont ez a termék?


Figyelemfelkeltő dizájn, amely feldobja az ünnepséget
Praktikus űrtartalom, amely minden italhoz ideális
Könnyen használható és környezetbarát
Minden korosztály számára megfelelő
Szórakoztató és vidám hangulatot teremt


Felhasználási tippek:


Használhatod őket különféle italokhoz, nem csak szülinapi bulikon
Remek választás piknikekhez vagy szabadtéri rendezvényekhez
Ideálisak kávézó vagy vendéglátóhelyek számára
Fesztiválokon és eseményeken is megállják a helyüket
Esetleg díszítheted őket egyedi feliratokkal az eseményhez illően


Felhasználási alkalmak:


Gyerekzsúrok
Családi összejövetelek
Baráti találkozók
Céges ünnepségek
Esküvői utóbulik


Csomag Tartalma:

A csomag 6 db kék-barna boldog szülinapot feliratos papírpoharat tartalmaz, mindegyik 250 ml űrtartalommal és 8,5 cm magassággal, ideális a különböző italok számára.


Ne habozz! Válaszd ezeket a csodálatos poharakat, és tedd felejthetetlenné a következő ünnepségedet! Rendelésed most azonnal tedd meg, és élvezd az örömteli pillanatokat barátaiddal és családoddal!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Kék-barna boldog szülinapot feliratos papírpohár 250 ml 6 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: