Betöltés...

Unikornisos papírpohár 250 ml 6 db

Ár: 499 Ft

Az unikornisos papírpohár 250 ml-es űrtartalmával és 8,5 cm-es magasságával a tökéletes választás bármilyen bulira vagy ünnepségre. Ha szeretnél egy kis varázslatot csempészni az eseményeidbe, ezek a poharak nemcsak praktikusak, hanem gyönyörű dizájnjuk miatt az asztal ékességei is lesznek. Az unikornisok mindig is a csodák és a fantázia szimbólumai voltak, így garantáltan megfogják a vendégeid figyelmét és szívét.

Ezek a papírpoharak ideálisak gyerekzsúrokra, születésnapi ünnepségekre, vagy akár családi összejövetelekre is. Képzeld el, ahogy a kisgyerekek örömmel nézik az unikornisokat, miközben kedvenc italukat isszák. Az unikornisos papírpoharak nemcsak a látványukkal varázsolják el a résztvevőket, hanem a praktikus megoldásaikkal is. Mivel papírból készültek, így utána könnyen eldobhatóak, amivel időt és energiát spórolhatsz meg a takarítás során.

A termék környezetbarát anyagból készült, így nemcsak a bulidra, hanem a bolygóra is vigyázol. Ez a bátorság és felelősségvállalás segít abban, hogy az eseményed igazán különleges legyen. Mivel 6 darabos csomagban kaphatók, így barátaidat is el tudod kápráztatni ezekkel az elképesztő poharakkal. A varázslatos dizájn és a csodás színek garantáltan felejthetetlen élményeket nyújtanak.

Ha igazán szeretnéd, hogy az eseményed emlékezetes legyen, az unikornisos papírpohár a tökéletes választás. A varázslat és a boldogság érzése, amit ezek a poharak sugároznak, mindenki szívét megdobogtatja. Ne habozz, tedd még különlegesebbé a bulidat, és válaszd az unikornisos papírpoharakat, amelyek mindenki számára izgalmas és felejthetetlen pillanatokat biztosítanak!

Miért pont ez a termék?


A varázslatos unikornis dizájn mindenki figyelmét felkelti.
Környezetbarát anyagból készült, így fenntartható választás.
250 ml-es űrtartalom, amely elegendő bármilyen italhoz.
Könnyen eldobható, így a takarítással nem kell bajlódni.
Remekül kombinálható más, hasonló tematikájú termékekkel.


Felhasználási tippek:


Használj unikornisos poharakat a gyerekek szülinapi tortájának tálalásához.
Készíts varázslatos italokat, például színes limonádét vagy üdítőt.
Teremts különleges hangulatot egy baráti összejövetelen.
Készíts egyedi party játékokat a poharak segítségével.
Használj unikornisos poharakat a családi pikniken, hogy feldobd az élményt.


Felhasználási alkalmak:


Gyermekzsúrok
Születésnapi ünnepségek
Családi összejövetelek
Húsvéti vagy karácsonyi partik
Tematikus események, mint például mese-témájú bulik


Csomag tartalma:

Az unikornisos papírpohár csomagja 6 darab csodálatosan kidolgozott poharat tartalmaz, mindegyik 250 ml-es űrtartalommal. A poharak kényelmes magassága és praktikus kialakítása lehetővé teszi, hogy bármilyen ital kényelmesen fogyasztható legyen.


Vásárolj most, és tedd emlékezetessé a következő eseményedet ezekkel az unikornisos papírpoharakkal, amelyek garantáltan felhőtlen vidámságot hoznak minden korosztály számára! Ne maradj le erről a varázslatos élményről!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Unikornisos papírpohár 250 ml 6 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: