Betöltés...

Vidám Boldog szülinapot feliratos papírpohár 250 ml 6 db

Ár: 499 Ft

A vidám boldog szülinapot feliratos papírpoharak nemcsak egy egyszerű italos edény, hanem a szülinapi bulik szíve-lelke is! Ezek a lélegzetelállító poharak úgy lettek megalkotva, hogy feldobják a rendezvényed hangulatát, és emlékezetessé tegyék az ünneplést. Az űrtartalmuk pontosan 250 ml, ami ideális a kedvenc üdítőid, limonádéid vagy akár a torta mellé kínált forró csokoládé számára is.

Képzeld el, ahogy a vendégek az asztal körül gyűlnek, a vidám boldog szülinapot feliratos poharakkal a kezükben! Ezek a gyönyörű dizájnú poharak mindenkit elvarázsolnak, legyen szó kicsikről vagy nagyokról. A poharak használata rendkívül praktikus, hiszen könnyűek, mégis elég erősek ahhoz, hogy bármilyen ital kényelmesen elférjen bennük. Tökéletesek gyerekzsúrokhoz, szülinapi ünnepségekhez vagy éppen egy baráti összejövetelhez, ahol a jókedv és a vidámság a főszereplő.

A vidám boldog szülinapot feliratos papírpoharak nemcsak esztétikai élményt nyújtanak, hanem környezetbarát megoldást is jelentenek. A műanyag helyett válaszd a papír alapú poharakat, amelyek könnyen újrahasznosíthatók, így nemcsak a bulin, hanem a Föld megóvásában is részt veszel. Az összesen 6 darabos csomag elegendő ahhoz, hogy minden vendéget megörvendeztess, és közben a szülinapi asztal díszítéséhez is hozzájáruljon.

Ezek a poharak a boldogságot és az ünneplést sugározzák, lehetőséget adva arra, hogy a barátok és családtagok együtt élvezzék az ünnepi pillanatokat. Ne felejtsd el, hogy a legkisebb részletek is hozzájárulhatnak a nagy pillanatokhoz, így a vidám boldog szülinapot feliratos papírpoharak biztosan mindenki szívébe belopják magukat.

Rendeld meg most, és tedd emlékezetessé a következő szülinapi bulidat a vidám boldog szülinapot feliratos papírpoharakkal! Garantáltan örömet és vidámságot hoznak a rendezvényedre, emelve ezzel az ünnep fényét!

Miért pont ez a termék?


Mert minden szülinapi buli elengedhetetlen kelléke.
Szépen díszíti az asztalt, és vidám hangulatot teremt.
Környezetbarát, újrahasznosítható anyagból készült.
Kiváló ár-érték arány, hiszen 6 darab van a csomagban.
Könnyű és praktikus használat, bármilyen italhoz ideális.


Felhasználási tippek:


Töltsd meg szörppel a poharakat, és tálald friss gyümölcsökkel.
Használj poharakat italadagolóként, így a gyerekek könnyen tölthetik meg.
Készíts színes limonádét, és készíts egyedi pohárdíszeket.
Használj poharakat a torták mellé kínált forró italokhoz.
Ajándékozd meg a vendégeket egy pohárral, amit haza vihetnek.


Felhasználási alkalmak:


Szülinapi bulik minden korosztálynak.
Gyerekzsúrok, ahol a vidámság a középpontban áll.
Családi összejövetelek, ahol a jókedv elengedhetetlen.
Baráti találkozók, ahol a közös élmények fontosak.
Ünnepi rendezvények, ahol a szórakozás garantált.


Csomag Tartalma:


6 db vidám boldog szülinapot feliratos papírpohár, 250 ml űrtartalommal


Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vásárolj most, és tedd felejthetetlenné a következő szülinapi eseményedet ezekkel a lenyűgöző papírpoharakkal, amelyek garantáltan mosolyt csalnak minden vendég arcára!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Vidám Boldog szülinapot feliratos papírpohár 250 ml 6 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: