Betöltés...

Állatos és virágos mintás papírpohár 250 ml 6 db

Ár: 499 Ft

Az állatos és virágos mintás papírpohár minden alkalmat varázslatosabbá tesz. Ezek a csodálatos papírpoharak nemcsak praktikusak, de lenyűgözően vidám mintáiknak köszönhetően valódi hangulatfokozók is. Akár egy gyerekzsúrra, akár egy családi piknikre készülsz, ezek a poharak garantálják, hogy mindenki jól érezze magát. Miért is választanál egyszerű poharakat, amikor egy olyan pohárkészlet is lehet nálad, amely nemcsak használati tárgy, hanem a dekoráció része is?

Ezek a 250 ml-es poharak elegendő helyet biztosítanak bármilyen üdítő vagy gyümölcslé számára, így tökéletesek a szomjoltáshoz. Az állatos és virágos minták olyan bájt adnak hozzá, amely mindenkit magával ragad. Az aranyos kiskutyák, cicák és a színes virágok egyaránt örömteli mosolyt csalnak a gyerekek és a felnőttek arcára. Ezekkel a papírpoharakkal minden esemény még személyesebb és barátságosabb lesz.

A merészség ott rejlik bennük, hogy eltérnek a megszokott egyszerű poharaktól. Ezekkel a poharakkal nemcsak az italok íze lesz finom, de a pohár maga is a beszélgetések tárgya lesz. Az állatos és virágos minták vidámságot sugároznak, és elragadtatást váltanak ki a vendégekből. Egy ilyen különleges pohár nemcsak hasznos, hanem egyben emlék is, amit haza lehet vinni az esemény után.

Ráadásul, ha számodra fontos a környezet, akkor örömmel tudod használni őket, hiszen ezek a papírpoharak környezetbarát anyagból készülnek, így nem terhelik a természetet. Az egyszerű használat és a könnyű tárolás mellett a látványos minták teszik igazán különlegessé őket.

Ne habozz tehát, ha valami igazán izgalmasra vágysz, ami meglepetést és vidámságot hoz az eseményedre! Ezek az állatos és virágos mintás poharak minden alkalommal biztosítják, hogy a vendégeid ne csak az italok miatt térjenek vissza, hanem azért is, hogy újra és újra rácsodálkozzanak a kreatív megoldásaidra.

Miért pont ez a termék?


Vidám és színes minták, amelyek feldobják a rendezvény hangulatát
Környezetbarát megoldás a műanyag helyett
Könnyű és praktikus, ideális szabadtéri eseményekhez
Kompakt mérete miatt könnyen tárolható és szállítható
A gyerekek és felnőttek egyaránt imádni fogják


Felhasználási tippek:


Dekorációként használhatod az asztalon
Fagyis vagy gyümölcsös tálkaként is funkcionálhat
Kreatív kézműves projektekhez újrahasznosítható
Ünnepi alkalmakon egyedi gyertyatartóként is remekel
Készíts belőle ajándékdobozt kisebb tárgyak számára


Felhasználási alkalmak:


Gyerekzsúrokra tökéletes választás
Piknikekre, családi kirándulásokra, ahol nincs hely mosogatásra
Kerti partikra, ahol fontos a fenntarthatóság
Szabadtéri fesztiválokra, ahol a környezetbarát megoldások előnyben vannak
Céges rendezvényekre, ahol egy kis vidámságra van szükség


Csomag Tartalma:


6 db állatos és virágos mintás papírpohár, 250 ml űrtartalommal


Ne maradj le! Vásárolj egy csomagot most, és varázsolj mosolyt minden vendéged arcára! Ezek a poharak garantálják, hogy minden eseményed felejthetetlen lesz! Tedd még különlegesebbé a következő bulidat vagy rendezvényedet ezekkel a csodás poharakkal, amelyek mindenki számára elhozzák a vidámságot és a kreativitást!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Állatos és virágos mintás papírpohár 250 ml 6 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: