Betöltés...

Babavárós fiú vagy lány papírpohár 250 ml 6 db

Ár: 499 Ft

Amikor a babaváró buli tervezése elkezdődik, minden részlet számít. A Babavárós fiú vagy lány papírpohár 250 ml 6 db egy apróság, ami hatalmas különbséget jelenthet. Ezek az elegáns, mégis játékos papírpoharak nemcsak praktikusak, hanem valódi központi elemei lehetnek az eseménynek. A kék és rózsaszín színvilág, valamint a "He or She" felirat garantáltan felkelti a vendégek figyelmét és hozzájárul az esemény izgalmához.

Milyen előnyökkel jár számodra ez a termék? Először is, az űrtartalom tökéletesen alkalmas arra, hogy bármilyen üdítőt vagy koktélt stílusosan kínálhass a vendégeknek. A 250 ml-es kapacitás lehetővé teszi, hogy bőven elférjen egy pohár ital, anélkül hogy túl sokszor kellene újratölteni. Ráadásul, mivel ezek a papírpoharak eldobhatóak, nem kell aggódnod az utólagos mosogatás miatt – így az esemény után is lazíthatsz és élvezheted a napot.

Ez a termék nem csak dekoratív, de környezetbarát is. A lebomló papírból készült poharak használata azt jelenti, hogy nem terheled feleslegesen a környezetet, miközben a buli hangulatát maximálisan megőrzöd. Az egyszerű, mégis elegáns dizájn ideálisan illik bármilyen dekorációhoz, legyen az modern vagy hagyományos. A Babavárós fiú vagy lány papírpoharak segítenek megteremteni az esemény különleges, várakozással teli hangulatát, hiszen a felirat és a színkombináció azonnal felkelti a vendégek érdeklődését.

Az ilyen eseményeknél a legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát és részt vegyen a baba nemének titokzatos felfedésében. A poharak egyszerű, mégis sokatmondó dizájnja tökéletesen tükrözi ezt a kettősséget, amelyet mindenki átél a babavárás során: a várakozás és a meglepetés örömét.

Az "He or She" felirat azonnal játékossá teszi az eseményt, hiszen mindenki találgatni fogja, hogy vajon kisfiú vagy kislány érkezik-e. Ezek a papírpoharak nemcsak praktikusak, hanem izgalmasak is, hiszen hozzájárulnak a buli központi témájához – a baba nemének titokzatos felfedéséhez. Képzeld csak el, ahogy minden vendég a kezében tartja ezeket a poharakat, miközben a levegőben vibrál a kérdés: "He or She?"

A poharak mérete és formája is gondosan megtervezett, hogy kényelmes legyen a használatuk. Könnyen foghatók, nem hajlanak meg, és még a legmozgalmasabb pillanatokban is stabilak maradnak. Az egyszerűségük ellenére figyelemre méltóak, mert éppen azt az érzelmi töltetet közvetítik, amelyre minden babaváró bulin szükség van: a várakozás izgalmát és a család növekedésének örömét.

Miért pont ez a termék?


Könnyű, praktikus és egyszerű használni
Elegáns és játékos dizájn, ami feldobja a bulit
Környezetbarát, eldobható papír anyag
Tökéletesen passzol bármilyen dekorációhoz
Izgalmas eleme lehet a babaváró partiknak


Felhasználási tippek


Használd őket italokhoz, de kreatívan akár desszertek tálalására is!
Tegyél bele virágokat vagy cukorkákat, hogy még egyedibb dekorációt kapj
Adj a vendégeknek a poharakban kis ajándékokat, meglepetésként
Készíts különleges koktélokat, amiket ezekkel a poharakkal szolgálsz fel
Használd a poharakat fotós kellékként a vendégekkel készülő emlékfotókhoz


Felhasználási alkalmak


Babaváró bulik
Gender reveal party-k


Csomag tartalma

A csomag 6 db, 250 ml-es babavárós papírpoharat tartalmaz, amik kék és rózsaszín színekben pompáznak, a központi "He or She" felirattal. Minden pohár lebomló papírból készült, hogy ne csak stílusos, hanem környezettudatos választás is legyen.


Vegyél egy csomagot ezekből a Babavárós fiú vagy lány papírpoharakból, és tedd különlegessé a következő babaváró bulidat! Ezek a poharak garantáltan hozzájárulnak a felhőtlen örömhöz és izgalomhoz, miközben minden vendéged várakozással tekint a baba nemének titkára!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Babavárós fiú vagy lány papírpohár 250 ml 6 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: