Betöltés...

Cuki cica mintás papírpohár 250 ml 6 db

Ár: 499 Ft

Szeretnél egy kis vidámságot csempészni a következő bulidba? A „Cuki cica mintás papírpohár 250 ml 6 db” pontosan erre készült! Ezek a bájos, cicás mintával ellátott poharak garantáltan elvarázsolják a vendégeidet, legyen szó gyerekzsúrról, állatbarát rendezvényről vagy egy könnyed baráti összejövetelről. A fehér alapon megjelenő cuki cica grafikák azonnal mosolyt csalnak mindenki arcára, miközben praktikus és környezetbarát megoldást kínálnak italok felszolgálására.

A „Cuki cica mintás papírpohár 250 ml 6 db” kiváló választás, ha szeretnéd feldobni a terítéket anélkül, hogy a környezetet terhelnéd. A poharak 250 ml-es űrtartalmuknak köszönhetően tökéletesek hideg és meleg italokhoz egyaránt. Az eldobható kivitel könnyű tisztítást tesz lehetővé, így a bulik után nem kell órákat töltened a mosogatással. A poharak mérete, 8,5 cm-es magasságuk, ideális kézben tartáshoz és praktikus használathoz.

Miért érdemes a „Cuki cica mintás papírpohár 250 ml 6 db”-ot választani? Mert nemcsak egy egyszerű poharat kapsz, hanem egy olyan terméket, amely mosolyt hoz mindenki arcára. Egy olyan dekorációs elem, amely beszélgetést indít el, és ami mellett senki nem megy el szó nélkül. A cica mintás dizájn annyira szerethető és egyedi, hogy minden eseményre különleges hangulatot hoz.

Ezek a papírpoharak tökéletes választások, ha azt szeretnéd, hogy a rendezvényed egyedi és emlékezetes legyen. Az állatbarát témák mindig népszerűek, és ezzel a termékkel garantálod a boldog, vidám pillanatokat. Ne félj nagyban gondolkodni, hiszen egy ilyen egyszerű elem is képes teljesen megváltoztatni az esemény hangulatát. Ráadásul a poharak használata kényelmes és praktikus, hiszen eldobhatók, mégis környezetbarátok. Ezzel nemcsak magadat, hanem a bolygót is véded!

A „Cuki cica mintás papírpohár 250 ml 6 db” nemcsak cuki és praktikus, de mindenki számára egy könnyed, szórakoztató élményt kínál. Legyen szó gyerekekről vagy felnőttekről, ezek a poharak egyszerűen imádnivalók, és garantálják, hogy mindenki szívesen használja majd őket. Ha olyan rendezvényt szeretnél, amely emlékezetes marad, válaszd ezeket a cuki poharakat, és hagyd, hogy a cicák elhozzák a nevetést és a jókedvet!

Miért pont ez a termék?


Vidám, aranyos dizájn, ami garantáltan feldobja az eseményeket
Könnyű és praktikus használat, eldobható, de környezetbarát
Tökéletes választás gyerekzsúrokra, állatbarát rendezvényekre
Kiválóan alkalmas hideg és meleg italokhoz is
Egyedi dizájn, amely azonnal mosolyt csal mindenki arcára


Felhasználási tippek:


Jéghideg limonádé felszolgálására nyári piknikeken
Kávés partikra, hogy egy kis vidámságot csempéssz az asztalra
Gyerekeknek szánt desszertként is használhatod – fagylalt vagy gyümölcssaláta adagolásához
Kézműves projektekhez: cuki cica mintás poharakat alakíts át tárolónak apró tárgyaknak
Tematikus állatbarát ajándékcsomag részeként, cicás bulikhoz


Felhasználási alkalmak:


Gyerekzsúrok, ahol az aranyos cica minta a kicsik kedvence lesz
Állatbarát rendezvények, ahol a cuki dizájn passzol a témához
Baráti piknikek, ahol a könnyed és vidám hangulat a cél
Szabadtéri fesztiválok, ahol praktikus és stílusos megoldásra van szükség
Születésnapi bulik, ahol a poharak feldobják az ünnepi terítéket


Csomag tartalma:


6 db „Cuki cica mintás papírpohár”, mindegyik 250 ml-es űrtartalommal, 8,5 cm magas, fehér alapon cuki cica mintával


Ne habozz tovább! Rendeld meg most a „Cuki cica mintás papírpohár 250 ml 6 db” csomagot, és tedd igazán különlegessé a következő bulidat. Hozz létre egy eseményt, ahol mindenki örömmel nyúl ezekhez a poharakhoz, és garantáltan feldobja a hangulatot!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Cuki cica mintás papírpohár 250 ml 6 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: