Betöltés...

Kék pöttyös Happy birthday papírpohár 250 ml 6 db

Ár: 499 Ft

A születésnapi bulik emlékezetes pillanatait a részletek varázsolják igazán különlegessé. A Kék pöttyös Happy birthday papírpohár 250 ml 6 db nem csupán egy egyszerű pohár, hanem a vidámság és ünneplés szimbóluma, amely minden eseményt színesebbé varázsol. Egy jól megválasztott kiegészítő, mint ez a pöttyös papírpohár, azonnal feldobja a hangulatot, és garantáltan mosolyt csal a vendégek arcára.

Ez a pohár nem csak a gyerekek kedvence lesz, hanem a felnőttek számára is egy könnyed és praktikus megoldás. A kék pöttyös minta vidámságot áraszt, miközben a 250 ml-es űrtartalom tökéletesen elegendő bármilyen ital felszolgálásához. Legyen szó üdítőről, koktélról vagy akár csak egy pohár vízről, ezek a poharak minden alkalomhoz illenek.

A kék szín a harmónia és nyugalom szimbóluma, míg a pöttyök játékosságot sugallnak, így tökéletes egyensúlyt teremtenek a dekorációban. Túl azon, hogy stílusosak, ezek a papírpoharak környezetbarát anyagból készültek, így nyugodt szívvel használhatod őket, tudva, hogy nem terheled a környezetet. Egyetlen esemény sem teljes igazán egy jól átgondolt és összehangolt dekoráció nélkül, és ebben a kék pöttyös Happy birthday papírpohár kiváló választás lesz.

Képzeld csak el, amikor az asztalok megterítve várják a vendégeket, és a kék-fehér kombináció vidám hangulatot teremt. Ez a pohár tökéletesen kiegészíti a színes tortákat, szalvétákat és egyéb parti kellékeket. De nem csak esztétikai szempontból érdemes ezt a poharat választani! A praktikus 6 db-os kiszerelés elegendő egy kisebb társaság számára, de akár több csomag megvásárlásával nagyobb bulikhoz is kiválóan alkalmas.

Ezek a poharak egyszer használatosak, így a buli végeztével nem kell aggódnod a mosogatás miatt. Használat után egyszerűen kidobhatod őket, így nem csak időt spórolsz, de a bulizásra koncentrálhatsz. A Kék pöttyös Happy birthday papírpohár a születésnapi buli középpontjába kerülhet – könnyedségével, stílusával és praktikus kialakításával minden vendéget lenyűgöz majd.

Ezek a papírpoharak különleges élményt nyújtanak bármilyen alkalomra. Nem kell aggódnod, ha valaki leejti őket, hiszen a papír anyag nem törik össze, mint egy üvegpohár. Tedd emlékezetessé a következő bulidat ezzel a figyelemfelkeltő és stílusos kiegészítővel, amivel garantáltan feldobod az ünnepi asztalokat!

Miért pont ez a termék?


Vidám, kék pöttyös design, ami azonnal ünnepi hangulatot teremt
Könnyen használható és egyszerűen eldobható, így kevesebb takarítás
Ideális méret: 250 ml űrtartalom bármilyen italhoz tökéletes
Környezetbarát papír anyag, amely tudatos választás a jövő érdekében
Kiváló választás születésnapi bulikhoz, de bármilyen alkalomra is remekül illik


Felhasználási tippek:


Díszítheted vele a bulit, akár dekorációs elemekként is használhatod
Készíts DIY lámpásokat belőle, tegyél bele led mécsest
Különféle snackek tálalására is alkalmas: popcorn, chips vagy cukorka
Készíts belőle mini virágcsokor tartót, ami asztali díszként szolgálhat
Használhatod kreatív kézműves foglalkozásokhoz is, például gyerekpartikon


Felhasználási alkalmak:


Születésnapi partik gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt
Kerti grillezések és piknikek a barátokkal
Céges rendezvények vagy munkahelyi összejövetelek
Iskolai vagy óvodai ünnepségek
Tematikus bulik, ahol a dekoráció kiemelt szerepet kap


Csomag tartalma:

A csomagban 6 db Kék pöttyös Happy birthday papírpohár található, mindegyik 250 ml-es űrtartalommal, ami ideális méret a bulikra készített italok felszolgálásához.


Ne hagyd ki ezt az alkalmat! Rendelj most egy csomagot, és tedd különlegessé a következő eseményedet ezekkel a vidám, kék pöttyös papírpoharakkal. Nincs is jobb, mint egy rendezvény, ahol mindenki vidám, és még a poharak is a jókedvet sugározzák!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Kék pöttyös Happy birthday papírpohár 250 ml 6 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: