Betöltés...

Rózsaszín pöttyös Happy birthday papírpohár 250 ml 6 db

Ár: 499 Ft

A rózsaszín pöttyös happy birthday papírpohár 250 ml-es űrtartalmával tökéletes választás minden születésnapi bulira, ahol a jókedv és a vidámság elengedhetetlen. Ezek a poharak nemcsak funkcionálisak, hanem szemet gyönyörködtetőek is, hiszen vidám pöttyös mintázatukkal azonnal felcsigázzák a vendégek figyelmét. Képzeld el, ahogy a barátaiddal együtt ünnepled az év legfontosabb napját, miközben ezek a csodás poharak tele vannak ízletes italokkal. Legyen szó frissítő limonádéról, szénsavas üdítőről vagy akár pezsgőről, ezek a poharak mindig tökéletes választást jelentenek.

Ez a papírpohár nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is ideális, hiszen bármilyen ünnepi hangulatot emelni tud. A rózsaszín és fehér pöttyös dizájnja igazán elragadó, így mindenki szívesen választja ezt a megoldást. Ezen felül a papír anyagának köszönhetően könnyen használható és környezetbarát megoldást nyújt a műanyag alternatívák helyett. Miért is ne tennéd még szebbé a bulit egy ilyen látványos kiegészítővel?

A rózsaszín pöttyös happy birthday papírpoharak különösen népszerűek a gyermekek születésnapi bulijain, de bármilyen korosztály számára kellemes élményt nyújtanak. Kiválóan illenek a különböző tematikájú partikhoz, legyen szó klasszikus, vidám, vagy akár extravagáns ünneplésről. Az egyszerű, mégis figyelemfelkeltő dizájnja lehetővé teszi, hogy bármilyen asztaldekorációval jól mutassanak. Emeld a parti színvonalát, és hagyd, hogy ezek a poharak adják meg a buli alaphangulatát!

Vásárlásod során nem csupán poharakat szerzel be, hanem olyan kiegészítőket is, amelyek életre keltik az ünneplésedet. Gondolj bele, milyen jó érzés lesz, amikor a vendégek felfedezik ezeket a csodás, vidám poharakat, és már az első pillanattól kezdve élvezhetik az összejövetelt! Tedd felejthetetlenné a születésnapot egy igazán különleges termékkel!

Miért pont ez a termék?


Az izgalmas dizájn azonnal felkelti a figyelmet
Környezetbarát papír alapanyag, amely könnyen újrahasznosítható
Ideális méret, ami minden italhoz megfelel
Széleskörű felhasználási lehetőségek, nemcsak születésnapokra
Kényelmes, egyszerű használat és utána takarítás


Felhasználási tippek:


Használhatod őket piknikekhez, hogy a hangulatot még vidámabbá tedd
Tálalj benne különböző koktélokat a bulin
Válaszd őket vendégséghez, mint ajándék a vendégeknek
Készíthetsz velük tematikus fotókat, emlékezetes pillanatok megörökítésére
Bármilyen bulin vagy összejövetelen megjelenítheted őket


Felhasználási alkalmak:


Születésnapi partik, ahol a gyerekek és felnőttek is jelen vannak
Nyári grill partik, amikor a frissítő italok elengedhetetlenek
Esküvők, ahol az italok tálalása fontos szerepet játszik
Különleges családi összejövetelek, ahol mindenki szeretne ünnepelni
Halloween és más tematikus ünnepek, ahol az egyedi poharak feldobják a hangulatot


Csomag tartalma:

A csomagban 6 darab rózsaszín pöttyös happy birthday papírpohár található, mindegyik 250 ml-es űrtartalommal. A poharak magassága 8,5 cm, tökéletes méret mindenféle italhoz.


Ne habozz, rendeld meg a rózsaszín pöttyös happy birthday papírpoharakat most, és varázsold el a következő eseményedet! Legyen szó születésnapról, piknikről vagy családi összejövetelről, ezek a poharak garantáltan feldobják a hangulatot és mosolyt csalnak mindenki arcára!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Rózsaszín pöttyös Happy birthday papírpohár 250 ml 6 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: