Betöltés...

Boldog szülinapot feliratos tábla papírpohár 250 ml 6 db

Ár: 499 Ft

A szülinapok mindig különleges események, és ha igazán emlékezetessé szeretnéd tenni, akkor egy ilyen apró, mégis fontos részlet segíthet – a Boldog szülinapot feliratos tábla papírpohár 250 ml 6 db. Ez a pohár nem csak praktikus, de azonnal megteremti a vidám, ünnepi hangulatot.

Képzeld el a szülinapi asztalt, ahol minden részlet összhangban van: a torta, a dekoráció és a poharak is mind egy-egy apró köszöntést sugároznak. Ezek a papírpoharak különleges, egyedi mintával rendelkeznek – a „Boldog szülinapot” felirat piros körben azonnal mosolyt csal a vendégek arcára, és a pohár letisztult, fehér színe könnyedén illeszkedik bármilyen témájú bulihoz. Nem számít, hogy gyermeked első szülinapját ünnepled, vagy egy nagyobb családi összejövetelre készülsz, ez a termék garantáltan feldobja az eseményt.

De miért válaszd ezt a poharat? Mert nemcsak látványos, hanem igazán praktikus is. 250 ml űrtartalma éppen elegendő egy pohár frissítő italhoz, legyen az limonádé, üdítő vagy akár egy finom koktél. A méret tökéletesen illeszkedik a kezedbe, nem túl nagy és nem túl kicsi, éppen megfelelő a szülinapi vidámsághoz.

Ez a pohár ráadásul környezetbarát, hiszen papírból készült, így nem kell aggódnod a felesleges műanyaghasználat miatt. Ha fontos számodra a fenntarthatóság, de mégsem akarsz lemondani a kényelmes, egyszer használatos megoldásokról, akkor ez a termék pont neked való. A születésnapi buli végén pedig nem kell mosogatással bajlódni, egyszerűen csak eldobhatod, és élvezheted a buli utáni nyugalmat.

A design egyszerű, mégis látványos: a piros „Boldog szülinapot” felirat elegánsan kiemelkedik a fehér háttérből, így a poharak nem csupán kiegészítik, de díszítik is az asztalt. Az ilyen részletek teszik igazán különlegessé az ünnepi alkalmakat.

Bár a születésnapi dekoráció sokféle lehet, ez a pohár minden stílushoz tökéletesen illik. Lehetsz merész és vidám, vagy visszafogott és elegáns – ez a termék minden esetben harmonikusan illeszkedik az esemény hangulatához.

Ne felejtsd el, hogy a poharak nemcsak eszközök, hanem részei a születésnapi élménynek. Egy jól megválasztott pohár emlékezetessé teszi az ünnepet, és a vendégek is érezni fogják a gondoskodást, amivel a részletekre is odafigyeltél.

Ha valami egyszerű, mégis látványos megoldást keresel, ami nemcsak praktikus, hanem szórakoztató is, akkor a Boldog szülinapot feliratos tábla papírpohár 250 ml 6 db a tökéletes választás számodra.

Miért pont ez a termék?


Egyedi dizájn, ami feldobja a születésnapi asztalt.
Környezetbarát, egyszer használatos papírpohár.
250 ml űrtartalom, tökéletes egy pohár italhoz.
Könnyen illeszthető bármilyen szülinapi dekorációhoz.
Gyerekek és felnőttek számára is ideális.


Felhasználási tippek


Ajándékként szülinapi csomagba helyezve.
Kreatív DIY dekorációként, virágtartónak vagy kis tárolónak is használhatod.
Fesztiválokon vagy szabadtéri eseményeken italos pohárként.
Esküvőkön vagy rendezvényeken gyermekasztalok díszítéséhez.
Piknikeken vagy grillpartikon praktikus és vidám megoldás.


Felhasználási alkalmak


Gyerek születésnapi bulikhoz.
Céges születésnapi ünnepségekre.
Óvodai, iskolai szülinapi eseményekhez.
Nagyszabású családi összejövetelekhez.
Baráti házibulikra.


Csomag tartalma:

A csomag tartalmaz 6 db 250 ml-es papírpoharat, mindegyik a „Boldog szülinapot” felirattal díszítve. Ezek a poharak tökéletesen illeszkednek bármilyen születésnapi asztalra, és garantálják a vidám hangulatot.


Vegyél egy csomagot a Boldog szülinapot feliratos tábla papírpohár 250 ml 6 db-ból, és tedd emlékezetessé a következő szülinapi bulit! Ezek a poharak garantáltan vidám hangulatot hoznak minden korosztály számára. Vásárolj most, és emeld új szintre az ünnepi élményt!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Boldog szülinapot feliratos tábla papírpohár 250 ml 6 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: