Betöltés...

Rózsaszín Boldog szülinapot feliratos papírpohár 250 ml 6 db

Ár: 499 Ft

Ha szeretnéd, hogy a szülinapi buli valóban emlékezetes legyen, akkor a rózsaszín boldog szülinapot feliratos papírpohár a tökéletes választás számodra. A papírpoharak nemcsak praktikusak, de stílusosan meg is jelenítik a parti hangulatát. A termék kiváló minőségű anyagból készült, így biztos lehetsz benne, hogy a bulin tökéletesen teljesítenek.

Ez a termék nem csupán egy egyszerű pohár, hanem egy varázslatos kiegészítő, amely feldobja az összes ünnepi pillanatot. A rózsaszín szín és a „boldog szülinapot” felirat garantálja, hogy mindenki, aki kezébe veszi, azonnal mosolyt csaljon az arcára. Az 250 ml-es űrtartalmával ideális italok, mint gyümölcslevek, üdítők vagy akár különleges koktélok felszolgálására is.

A papírpoharak egyszerűsítik az események lebonyolítását: nincs többé mosogatás, csak élvezd a bulit! Ráadásul a csomagban található 6 db pohár lehetővé teszi, hogy minden vendég egyedi, vidám poharat használjon. Ne hagyd, hogy a hagyományos poharak megzavarják a szórakozást, válaszd inkább a rózsaszín boldog szülinapot feliratos papírpoharakat, és teremts emlékezetes pillanatokat.

Érdemes megjegyezni, hogy a papírpoharak nemcsak szülinapi bulikra alkalmasak, hanem bármilyen családi rendezvényre, piknikre vagy akár baráti összejövetelekre is. A stílusos dizájn garantálja, hogy mindenki azonnal felfigyel rájuk. Lépj ki a megszokott keretek közül, és válaszd ezt a látványos terméket, amellyel nemcsak az esemény hangulatát emelheted, hanem a vendégeidnek is boldogságot adhatsz.

Ne habozz! Szerezd be ezt a csodálatos poharat, és tedd felejthetetlenné a következő eseményedet! A rózsaszín boldog szülinapot feliratos papírpohár a bátorság és az elragadtatás szimbóluma, ami garantálja, hogy mindenki örömteli pillanatokkal távozik a buliról. Engedd szabadjára a kreativitásodat, és élvezd a vidám és felejthetetlen emlékeket!

Miért pont ez a termék?


Különleges dizájn, amely feldobja a buli hangulatát
Könnyen kezelhető, egyszerűen eldobható
250 ml-es űrtartalom, ideális különféle italokhoz
6 db a csomagban, így mindenki kap egyedi poharat
Remek választás szülinapi bulikhoz és baráti összejövetelekhez


Felhasználási tippek:


Használj különböző italokat a poharakban, hogy a vendégek választhassanak
Dekoráld a poharakat matricákkal a gyerekek örömére
Készíts különleges koktélokat, és tálald a poharakban
Használj különböző színekben kapható poharakat, hogy színesebbé tedd a partit
Tartsd az italokat a poharakban az asztalon, így mindig kéznél lesznek


Felhasználási alkalmak:


Szülinapi bulik
Családi összejövetelek
Piknikek a szabadban
Baráti találkozók
Iskolai rendezvények


Csomag tartalma:

A csomag 6 db rózsaszín boldog szülinapot feliratos papírpoharat tartalmaz, melyek 250 ml űrtartalommal rendelkeznek és 8,5 cm magasak. Minden pohár könnyen kezelhető és eldobható, így a buli után nem kell a mosogatással bajlódnod.


Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vásárolj most, és tedd emlékezetessé a következő eseményedet ezzel a vidám papírpohárral, amely garantáltan feldobja a hangulatot minden korosztály számára!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Rózsaszín Boldog szülinapot feliratos papírpohár 250 ml 6 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: