Betöltés...

Színes legós Boldog szülinapot feliratos papírpohár 250 ml 6 db

Ár: 499 Ft

A színes legós boldog szülinapot feliratos papírpoharak nem csupán egyszerű használati tárgyak, hanem az ünnepi hangulat elengedhetetlen részét képezik. Képzeld el, ahogy a gyerekek izgatottan várják a szülinapi tortát, miközben a poharak színes szivárványként díszítik az asztalt. Ezek a poharak nemcsak szépek, hanem praktikusak is, hiszen 250 ml-es űrtartalmukkal tökéletesen alkalmasak üdítőitalok, gyümölcslevek és még sok más ital tálalására.

A színes legós dizájn figyelemre méltó, és garantáltan mosolyt csal minden kis vendég arcára. Minden pohár boldog szülinapot feliratával van díszítve, így nemcsak a dekoráció része, hanem egy kedves üzenet is a gyerekek számára. Tökéletes választás bármilyen korosztály számára, akik szeretnek játszani és szórakozni. Ezek a papírpoharak remek kiegészítői lesznek bármely szülinapi partijának, és hozzájárulnak a felejthetetlen élményekhez.

A papírpoharak használata rendkívül egyszerű. Mivel papírból készültek, nem kell aggódnod a nehezen tisztítható edények miatt, hiszen egy buli után könnyedén eldobhatók. A környezetbarát anyagoknak köszönhetően a felelősségteljes bulikhoz is ideális választás. A színes legós boldog szülinapot feliratos papírpoharak tehát nemcsak praktikusak, hanem a fenntarthatóságra is figyelmet fordítanak.

Ezek a poharak az ideális kiegészítők minden szülinapi ünnepséghez, legyen az kerti buli, otthoni ünneplés vagy egy nagyobb összejövetel. Az izgalmas színek és a mókás dizájn lehetővé teszik, hogy a gyerekek szabadjára engedjék a fantáziájukat, és játékosan ünnepelhessék a születésnapjukat. Ha igazán emlékezetes bulit szeretnél, akkor ezek a poharak elengedhetetlenek a díszítéshez és a hangulathoz.

Merülj el a születésnapi szórakozásban a színes legós boldog szülinapot feliratos papírpoharakkal, és tedd felejthetetlenné az ünnepet. Ne habozz, vidd el a szülinapi bulit a következő szintre ezekkel a lenyűgöző poharakkal, amelyek garantáltan feldobják a rendezvényt!

Miért pont ez a termék?


Színes, vidám dizájn, ami feldobja a bulit
Praktikus, egyszerűen használható és eldobható
Környezetbarát anyagokból készült
Ideális minden korosztály számára
A boldog szülinapot üzenet extra varázst ad


Felhasználási tippek:


Használj különböző italokat a poharakban, hogy színes legyen az asztal
Töltsd meg őket édességekkel, mint például gumicukor vagy kis csokik
Szervezz kreatív játékokat, ahol a poharak az alapanyagok
Készítsd el őket ajándékcsomag részeként
Használj poharakat a vendégek nevével, mint helyfoglalókat


Felhasználási alkalmak:


Születésnapi bulik
Családi ünnepségek
Baráti összejövetelek
Iskolai rendezvények
Kerti partik


Csomag Tartalma:

A csomag 6 db színes legós boldog szülinapot feliratos papírpoharat tartalmaz, melyek mindegyike 250 ml-es űrtartalommal rendelkezik és 8,5 cm magas. Tökéletes kiegészítők bármilyen szülinapi ünnepséghez!


Ne habozz! Vásárolj meg egy csomagot, és tedd emlékezetessé a következő eseményedet ezekkel a lufipálcákkal, amelyek garantáltan felhőtlen vidámságot hoznak minden korosztály számára!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Színes legós Boldog szülinapot feliratos papírpohár 250 ml 6 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: