Betöltés...

Cicás rózsaszín pöttyös papírpohár 250 ml 6 db

Ár: 499 Ft

Az Cicás rózsaszín pöttyös papírpohár 250 ml 6 db az a termék, amitől minden buli vagy összejövetel különlegessé válik. Ha unod a megszokott, sablonos poharakat, és valami igazán figyelemfelkeltőt keresel, akkor ez a termék neked szól. A cuki cicás minta és a vidám rózsaszín pöttyök minden asztalt feldobnak, és mosolyt csalnak az arcokra.

Ezek a papírpoharak nem csak szemet gyönyörködtetőek, de praktikusak is. 250 ml-es űrtartalmuk épp megfelelő a különböző italokhoz – legyen az limonádé, üdítő vagy akár forró csoki. A 8,5 cm-es magasság kényelmes fogást biztosít, így ideális gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A poharak természetesen egyszer használatosak, így nem kell bajlódnod a mosogatással, mégis környezetbarát anyagból készültek, így gondolhatsz a természetre is, miközben élvezed az eseményeket.

Az Cicás rózsaszín pöttyös papírpohár tökéletes választás, ha egy gyerekzsúrt, születésnapi bulit vagy bármilyen családi összejövetelt tervezel. Még a legnagyobb események is egy kis játékos vidámságot kapnak ezekkel a poharakkal. Képzeld el, ahogy a vendégeid megpillantják az asztalt, tele ezekkel a cuki, cicás poharakkal – garantáltan mosolyt fognak hozni mindenkinek!

A rózsaszín, pöttyös dizájn egy igazi klasszikus, ami sosem megy ki a divatból. Ha szereted a vidám, mégis elegáns asztaldekorációkat, akkor ez a termék biztosan elnyeri a tetszésedet. A cicás minta pedig különösen kedves a gyerekeknek – és talán a felnőtteknek is, akik szeretik a játékos, bohókás elemeket.

Bármilyen alkalomra is keresel poharat, az Cicás rózsaszín pöttyös papírpohár 250 ml 6 db garantáltan feldobja a hangulatot. Ezek a poharak nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek szívét is megnyerik. Minden eseményen a figyelem középpontjába kerülnek, hiszen a vendégeid biztosan elragadtatva fogják nézni, milyen bájosak és különlegesek.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Ha valami igazán egyedit és vidámat szeretnél, akkor a Cicás rózsaszín pöttyös papírpohár a tökéletes választás. Képzeld el, hogy ezekkel a poharakkal díszíted fel a következő eseményedet – mindenki csodálni fogja a kreativitásodat és az odafigyelésedet.

Miért pont ez a termék?


Mert a cicás dizájn feldobja bármely összejövetelt
Mert 250 ml-es kapacitása épp megfelelő a legtöbb italhoz
Mert egyszer használatos, de mégis környezetbarát
Mert praktikus, hiszen nem kell mosogatni
Mert vidám rózsaszín pöttyös mintájával különleges hangulatot teremt


Felhasználási tippek:


Használd gyermeked születésnapi partiján, hogy az asztal is játékos legyen!
Szervírozz limonádét vagy forró csokit, és tedd még vidámabbá az italfogyasztást!
Cseréld le a hagyományos poharakat a következő piknikeden!
Szülinapi ajándékként is tökéletes barátnődnek, aki imádja a cicás dolgokat.
Alkalmazd őket kreatív projektekhez – használat után poháralátétként is funkcionálhatnak!


Felhasználási alkalmak:


Gyerekzsúrokon, hogy minden vendég imádja az asztalt
Kerti partikon, ahol a színes poharak kiemelkednek a zöld környezetből
Családi vacsorákon, ha a hangulatot egyedi poharakkal dobod fel
Karácsonyi ajándékozós eseményeken, hogy a pohár is különleges legyen
Piknikek során, ahol könnyedén eldobható, de mégis stílusos poharat használhatsz


Csomag tartalma:

A csomagban 6 db, 250 ml-es Cicás rózsaszín pöttyös papírpohár található, így tökéletesen elegendő egy kisebb összejövetelhez. Ne felejtsd, hogy minden pohár környezetbarát papírból készült, így nemcsak vidámak, de fenntarthatóak is.


Vásárolj egy csomagot most, és tedd emlékezetessé a következő eseményedet ezekkel a cicás poharakkal, amelyek garantáltan mosolyt hoznak minden résztvevő arcára!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Cicás rózsaszín pöttyös papírpohár 250 ml 6 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: