Betöltés...

Ezüst papírpohár 250 ml 6 db

Ár: 499 Ft

Az Ezüst papírpohár 250 ml 6 db a tökéletes választás, ha szeretnél valami igazán különlegeset a következő rendezvényeden. Ez az elegáns ezüst színű papírpohár azonnal feldobja az asztalterítéket, és minden tekintetet magára vonz. A minőségi papírnak köszönhetően strapabíró, így nem kell aggódnod, hogy az italok közben átáztatják.

Ezek a poharak ideálisak bármilyen alkalomra, legyen szó esküvőről, születésnapi partiról vagy akár egy elegáns vacsoráról. Az ezüst szín sugallja a kifinomultságot és az ünnepi hangulatot, miközben a pohár formája és mérete tökéletesen illeszkedik a kézbe. Egy ilyen pohárral garantáltan mindenki emlékezni fog az eseményedre!

Az ezüst papírpohár könnyű és praktikus, így egyszerűen tárolható, és bármikor kéznél van, ha szükség van rá. Nem csak hogy jól néz ki, de környezetbarát is, mivel újrahasznosítható anyagból készült. Ez különösen fontos azoknak, akik figyelmet fordítanak a fenntarthatóságra, és szeretnék minimalizálni az eseményük ökológiai lábnyomát.

A 250 ml-es méret tökéletesen alkalmas különböző italokhoz, legyen szó üdítőkről, borokról vagy koktélokról. Nem kell aggódnod amiatt, hogy a poharak túl kicsik lennének – a vendégeid kényelmesen fogyaszthatják kedvenc italaikat anélkül, hogy állandóan újratölteniük kellene. A 8,5 cm-es magasság éppen megfelelő ahhoz, hogy a pohár stabilan álljon, és kényelmesen lehessen belőle inni.

Ez a termék kifejezetten azoknak készült, akik mernek különlegesek lenni, és szeretnék, hogy rendezvényeik felejthetetlenek legyenek. Az ezüst papírpohár a kreativitás és a kifinomultság találkozása, mely minden bulit és eseményt egy új szintre emel. A modern design és a letisztult megjelenés kombinációja garantálja, hogy mindenki elismeréssel tekint majd az asztalodra.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy valami igazán különlegeset adj az eseményedhez! Válaszd az Ezüst papírpohár 250 ml 6 db csomagot, és tedd felejthetetlenné az alkalmat ezzel a stílusos, mégis praktikus pohárral!

Miért pont ez a termék?


Elegáns ezüst szín, amely feldobja az asztalod megjelenését
Környezetbarát, egyszer használatos papírból készült
Strapabíró anyag, nem ázik át
Könnyű és praktikus, így egyszerűen szállítható és tárolható
Tökéletes méret különböző italokhoz


Felhasználási tippek


Esküvői fogadásra egy stílusos és elegáns választás
Céges rendezvényeken professzionális megjelenést ad
Gyerekzsúrokon praktikus és biztonságos használat
Kerti partikhoz könnyen hordozható és újrahasznosítható
Tematikus bulikhoz (pl. szilveszter) tökéletes ezüst dizájn


Felhasználási alkalmak


Elegáns koktélpartikon az ezüst poharak kifinomult hangulatot adnak
Szabadtéri rendezvényeken, ahol fontos a könnyű szállíthatóság
Karácsonyi vacsoránál, ahol az ezüst pohár ünnepi hangulatot áraszt
Céges csapatépítőkön, ahol minden részlet számít
Különleges meglepetés bulikon, ahol minden vendéget lenyűgözöl


Csomag tartalma


6 db 250 ml-es ezüst papírpohár, amelyek tökéletesek az eseményhez


Vegyél egy csomagot most, és tedd emlékezetessé a következő eseményedet ezekkel a stílusos ezüst papírpoharakkal! Biztos lehetsz benne, hogy vendégeid elismeréssel tekintenek majd az asztalodra, és felejthetetlen hangulatot teremtesz minden alkalommal!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Ezüst papírpohár 250 ml 6 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: