Betöltés...

TESCOMA VIVA 10 részes edénykészlet

Ár: 96.779 Ft

A főzés során minden apró részlet számít – a megfelelő eszközök pedig mindent megváltoztatnak. A TESCOMA VIVA 10 részes edénykészlet nemcsak stílusos megjelenést biztosít a konyhádnak, hanem olyan praktikus megoldásokkal van felszerelve, amelyek a mindennapi főzést is új szintre emelik. Ez az edénykészlet kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, ami hosszú élettartamot és kivételes tartósságot garantál. Akár gáz-, villany-, kerámia- vagy indukciós tűzhelyen főzöl, ezek az edények minden körülmények között tökéletesen helytállnak.

A háromrétegű szendvicsalj különleges technológiája biztosítja, hogy az edények egyenletesen melegedjenek fel, így nem kell többé aggódnod az egyenetlen hőeloszlás vagy az odaégett ételek miatt. Minden egyes edény belsejében beépített mérőskála található, így pontosan követheted a hozzávalók mennyiségét, ami megkönnyíti a főzést, legyen szó egy egyszerű levesről vagy egy bonyolultabb recept elkészítéséről.

A TESCOMA VIVA edénykészlet nem csak technikailag lenyűgöző, hanem esztétikailag is figyelemre méltó. Az üvegfedők lehetővé teszik, hogy bármikor rápillanthass az ételekre anélkül, hogy le kellene emelni a fedőt, így energiát takaríthatsz meg és gyorsabban elkészülhet az étel. A fedők szorosan illeszkednek, így az ételek saját nedvességükben és ízükben főnek, ami még intenzívebb ízélményt nyújt.

A kényelemről és a biztonságról vízálló markolatok gondoskodnak, amelyek még akkor is biztos fogást nyújtanak, ha a kezed vizes vagy zsíros. Ezek az edények mosogatógépben is tisztíthatók, így a használatuk után nem kell órákig a kézi mosogatással bajlódni.

Ha igazán különleges konyhai eszközökre vágysz, amelyek látványos megjelenésükkel és figyelemre méltó funkcionalitásukkal teszik még élvezetesebbé a főzést, akkor a TESCOMA VIVA 10 részes edénykészlet a legjobb választás. Ez a készlet nem csupán eszköz, hanem egy olyan befektetés, amely minden egyes használat során meghálálja magát. Lenyűgöző tartósság, lélegzetelállító dizájn és megdöbbentő praktikum – mindezt egyetlen készletben találod meg.

Tedd örömtelivé és varázslatossá a főzést ezzel a szenzációs edénykészlettel, amely minden tűzhely típushoz alkalmazkodik, és garantáltan diadalt aratsz vele minden ételkészítés során!

Miért pont ez a termék?


Háromrétegű szendvicsalj az egyenletes hőeloszlásért
Beépített mérőskála az egyszerű adagolásért
Vízzáró markolatok a biztonságos fogásért
Minden tűzhelytípushoz használható
Mosogatógépben is tisztítható, könnyen karbantartható


Felhasználási tippek:


Használd a mérőskálát a precíz folyadékadagoláshoz
Főzz egyszerre nagyobb mennyiségű ételt az egyenletes hőeloszlásnak köszönhetően
Az üvegfedők segítenek az étel vizuális ellenőrzésében anélkül, hogy le kellene venned a fedőt
A vízálló markolatok biztosítják a biztonságos használatot forró edényeknél is
A rozsdamentes acél alapanyag hosszú élettartamot és tartósságot biztosít


Felhasználási alkalmak:


Ünnepi alkalmak, amikor nagy mennyiségű ételt kell készíteni
Hétvégi családi ebédek, ahol minden részletre figyelsz
Egészséges ételek készítése, ahol fontos a pontos adagolás
Gyors hétköznapi főzések, ahol a mosogatógépben tisztítható edények előnyt jelentenek
Sütés-főzés induláshoz vagy új konyhai készlet beszerzéséhez


Csomag tartalma:


10 db rozsdamentes acél edény különböző méretekben
5 db üvegfedő vízzáró markolatokkal
1 részletes használati útmutató


Szerezd be a TESCOMA VIVA 10 részes edénykészletet még ma! Fedezd fel a modern konyhai eszközök világát, és tedd a főzést gyorsabbá, egyszerűbbé és élvezetesebbé. Ne várj tovább – ez a készlet minden ételkészítésnél új lehetőségeket nyit meg számodra!





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.09.26
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA VIVA 10 részes edénykészlet" című hirdetést látja. (fent)