Betöltés...

TESCOMA PREMIUM 26*26 cm-es Steak serpenyő

Ár: 18.839 Ft

A TESCOMA PREMIUM 26*26 cm-es steak serpenyő nem csupán egy egyszerű serpenyő, hanem egy figyelemre méltó konyhai eszköz, amely átalakítja a sütés élményét. Ez az öntött serpenyő kiválóan alkalmas arra, hogy a steakeket, halakat vagy akár zöldségeket olyan módon süsd meg, ahogyan azt egy professzionális grillmestertől elvárnád. A Teflon Classic™ bevonat lehetővé teszi, hogy az étel ne ragadjon le, még akkor sem, ha minimális olajjal dolgozol, így nem csak tökéletes ízeket varázsolhatsz a tányérodra, de egészségesebben is főzhetsz.

A TESCOMA PREMIUM steak serpenyő grill felülete igazán különlegessé teszi ezt az eszközt. A húsok gyönyörű, látványos grillcsíkokat kapnak, amelyek nem csak esztétikai élményt nyújtanak, de az ízeket is gazdagítják. A steak igazi ereje a tökéletesre sült külső és a zamatos, szaftos belső – ezzel a serpenyővel garantáltan ilyen eredményt érsz el minden alkalommal.

Nem kell többé azon aggódnod, hogy a hús vagy hal leragad a serpenyő aljára. A Teflon Classic™ bevonatnak köszönhetően még a legkifinomultabb és legösszetettebb ételek is könnyedén készülnek el, ráadásul a tisztítás is gyors és egyszerű lesz. Akár egy gyors hétköznapi vacsorát készítesz, akár egy különleges alkalomra főzöl, a TESCOMA PREMIUM steak serpenyő megbízható társként áll rendelkezésedre.

A serpenyő speciálisan csiszolt alja biztosítja, hogy a főzőlaphoz tökéletesen illeszkedjen, így maximális hatékonysággal használható. Legyen az gáz, villany vagy üvegkerámia tűzhely, ezzel a serpenyővel minden főzési felület kompatibilis. A masszív öntöttvas szerkezet miatt a serpenyő hosszan tartó, intenzív használat mellett is kiválóan helytáll. A tartósság és az egyszerű karbantartás érdekében mosogatógépben is tisztítható, így időt takarítasz meg a tisztítás során.

Ez a 26*26 cm-es steak serpenyő ideális választás azok számára, akik szeretnék az otthoni grillezés élményét egy magasabb szintre emelni. Azoknak, akik szeretik a zamatos steakeket, a ropogósra sült zöldségeket vagy a finom grillezett halakat, ez a serpenyő egy igazi kincs lesz a konyhájukban. Az erős, tapadásmentes bevonat és a masszív kialakítás biztosítja, hogy ez az eszköz hosszú éveken át hűséges társad legyen a főzésben.

Merülj el az izgalmas grillélményben a TESCOMA PREMIUM steak serpenyővel, amely egyszerű használatot és professzionális eredményeket nyújt minden alkalommal. Akár egy finom marhasteaket, akár egy lazacfilét készítesz, ez a serpenyő minden ízében lélegzetelállító eredményeket produkál.

Miért pont ez a termék?


Masszív öntöttvas szerkezet a hosszú élettartamért és stabilitásért
Teflon Classic™ tapadásmentes bevonat a könnyű tisztításért és sütésért
Grill felület a tökéletes steakcsíkokért és a zamatos, ropogós húsokért
Használható gáz-, villany- és üvegkerámia tűzhelyeken is
Mosogatógépben tisztítható, így megkönnyíti a mindennapi tisztítást


Felhasználási tippek:


Készíts tökéletes grillcsíkos steakeket és halakat
Használd zöldségek grillezésére, hogy ropogósak és ízletesek legyenek
Fűszerezz bátran, mivel a tapadásmentes bevonat megakadályozza az odaégést
Készíts kisebb adag nyársakat vagy akár grillezett szendvicseket
Kísérletezz a fűszerezéssel és a különböző húsfajtákkal


Felhasználási alkalmak:


Különleges családi ebédek, ahol mindenki szereti a grillezett ételeket
Gyors, hétköznapi vacsorák minimális mosogatással
Ünnepi grillezések, ahol fontos az íz és a látvány
Diétás ételek készítése, ahol kevés olajat használsz
Kerti grillezés beltéri alternatívája esős napokon


Csomag tartalma:


1 db TESCOMA PREMIUM 26*26 cm-es steak serpenyő
Használati útmutató


Tedd próbára a TESCOMA PREMIUM steak serpenyőt, és emeld új szintre a grillezési élményt! Tökéletes steakre és grillezett finomságokra vágysz? Szerezd be ezt a fantasztikus serpenyőt, és hozd ki a maximumot az otthoni főzésből!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.09.26
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA PREMIUM 26*26 cm-es Steak serpenyő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: