Betöltés...

TESCOMA i-PREMIUM 28 cm-es WOK

Ár: 26.069 Ft

A TESCOMA i-PREMIUM 28 cm-es WOK az a konyhai eszköz, amire mindig is vágytál, ha szereted a gyorsan elkészíthető, ínycsiklandó ételeket. Ez a masszív, öntött fém wok nem csak kiemelkedő minőségű, de elképesztő teljesítményt nyújt minden főzés alkalmával. A tapadásmentes bevonatának köszönhetően fém eszközökkel is használható, ami azt jelenti, hogy a konyhai eszközeidet nem kell lecserélned. A TESCOMA i-PREMIUM WOK nagy mérete lehetővé teszi, hogy egyszerre több személyre is főzz, így ideális választás családi összejövetelekre vagy baráti vacsorákra.

A wok ellenálló tapadásmentes bevonata azt jelenti, hogy az ételek nem ragadnak le, így kevesebb zsiradékot kell használni, ami egészségesebb főzést biztosít. Az indukciós aljnak hála, bármilyen típusú tűzhelyen használhatod – legyen az hagyományos gáz, elektromos vagy modern indukciós főzőlap.

A TESCOMA i-PREMIUM 28 cm-es WOK nemcsak a gyorsaságról és az egyszerűségről szól. Ez az edény az erőt, a tartósságot és a precizitást képviseli, amit minden szakács elvár a konyhai felszerelésétől. Az öntött fém szerkezet biztosítja, hogy hosszú éveken át hűséges társad legyen a mindennapi főzés során.

Képzeld el, hogy egy hosszú nap után csak bedobod a hozzávalókat a wokba, pár perc alatt el is készül az illatos, friss étel, és mindez minimális olajjal, hogy ne csak finom, hanem egészséges is legyen! A wok ergonomikus fogantyúja kényelmes fogást biztosít, miközben könnyen kezelhető marad nagyobb mennyiségek főzésekor is.

A TESCOMA i-PREMIUM WOK minden egyes részlete azért készült, hogy megkönnyítse a mindennapi életedet és élvezetessé tegye a főzést. Légy bátor, légy kreatív – ez a wok segít abban, hogy a legmerészebb kulináris ötleteidet is megvalósítsd! Akár egzotikus ázsiai ételeket készítesz, akár gyors, hétköznapi fogásokat, ezzel a wokkal minden étel mesterművé válik.

Tedd felejthetetlenné a főzés élményét! A TESCOMA i-PREMIUM 28 cm-es WOK a konyhád új hőse lesz, amely nem csak egyszerűbbé, de élvezetesebbé is teszi az ételek elkészítését. Használd ki a wok sokoldalúságát, és éld át a főzés varázslatos pillanatait minden egyes alkalommal, amikor kézbe veszed.

Miért pont ez a termék?


Elsőosztályú tapadásmentes bevonat, amely lehetővé teszi a fém eszközök használatát
Nagy méretű, így ideális családi vacsorákhoz vagy nagyobb adagokhoz
Indukciós alja miatt bármilyen típusú tűzhelyen használható
Mosogatógépben is tisztítható, így egyszerű karbantartást biztosít
Masszív, tartós kialakítás, amely hosszú távú használatra tervezve


Felhasználási tippek:


Készítsd el kedvenc ázsiai fogásaidat, minimális olajjal
Használhatod gyors pirított zöldségekhez, húsokhoz
Tökéletes egytálételekhez, amiket egyszerre több személyre is elkészíthetsz
Ideális ropogós zöldségek és szószok összeforgatására
Kiváló megoldás maradékok gyors és ízletes újrahasznosításához


Felhasználási alkalmak:


Családi összejövetelek, ahol több személyre kell főzni
Gyors hétköznapi vacsorák, amikor nincs sok időd
Baráti vacsorák, ahol egy látványos ételt szeretnél készíteni
Diétás ételek készítése, minimális olajjal
Különleges, ázsiai hangulatú estékhez, amikor valami különlegeset szeretnél


Csomag tartalma:


1 db TESCOMA i-PREMIUM 28 cm-es WOK
Részletes használati utasítás


Ne várj tovább! Szerezd be most a TESCOMA i-PREMIUM 28 cm-es WOK-ot, és emeld új szintre a főzési élményeidet! A wok ideális minden tűzhelyhez, és garantáltan élménnyé varázsolja a konyhában töltött időt. Vásárold meg most, és tedd izgalmassá a mindennapi étkezéseket!





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.09.26
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA i-PREMIUM 28 cm-es WOK" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Wok