Betöltés...

Elektromos narancsfacsaró - rozsdamentes acél

Ár: 334.000 Ft

Elektromos narancsfacsaró  egyesíti a hámozást, préselést és szűrést. A robusztus, 120 W-os motorral felszerelt narancsfacsaró percenként akár 20 narancs levét is könnyedén kivonja, miközben a továbbfejlesztett homorú-domború golyók fokozzák a létermelést.
A tágas adagolócsatorna 55-80 mm átmérőjű narancsok befogadására képes, így leegyszerűsíti a préselési folyamatot. Ezenkívül a felső tárolókosár jelentős mennyiségű előmosott narancs tárolását teszi lehetővé, csökkentve a gyakori előkészítés szükségességét.
A gép  rozsdamentes acélból és kiváló minőségű polikarbonátból készült, maximális higiéniát garantálva. A legtöbb alkatrész levehető és könnyen tisztítható, a kihúzható szűrőkialakítás pedig megkönnyíti az alapos tisztítást, megőrizve a gyümölcslé tiszta ízét.
A biztonsági jellemzők közé tartozik az átlátszó védőburkolat, amely esztétikai megjelenést biztosít, valamint egy nyomásérzékelő, amely leállítja a működést, ha a burkolatot eltávolítják. Ezenkívül a kapcsolót vízálló burkolat védi, ami átfogó védelmet nyújt.
Sokféle alkalmazási területen használható, például élelmiszerboltokban, éttermekben, gyümölcsboltokban, kantinákban, edzőtermekben, italboltokban, bárokban és irodákban.


Termelés: 20 narancs/perc
Tengelyek száma: 4
Anyaga: SUS304 rozsdamentes acél és polikarbonát (PC)
Nettó tömeg: 40 kg
A termék méretei: 450 x 320 x 780 mm



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.24
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Elektromos narancsfacsaró - rozsdamentes acél" című hirdetést látja. (fent)