Betöltés...

Gyümölcsprés borprés acél 6 liter

Ár: 49.400 Ft

A gyümölcsborprés, amely rozsdamentes acél préslappal van felszerelve, hatékonyan növeli a nyomást, így lehetővé teszi a gyümölcslé alaposabb kivonását, mint a hagyományos eljárások. Így akár egy csésze friss, természetes gyümölcslé is percek alatt elkészíthető. Ez a készülék a konyhában vagy pincészetben való munkát könnyűvé és élvezetessé teszi.
A használata rendkívül egyszerű. Csak töltse meg apróra vágott gyümölcsével vagy zöldségével a szűrőtasakot, csavarja le az állítható T-alakú fogantyút, és már kész is a friss gyümölcslé! Fontos, hogy a szőlőt és narancsot préselés előtt hámozza meg és vágja kis darabokra. A kemény gyümölcsöket, mint az alma vagy sárgarépa, előbb pépesítse.
A préslap, a belső és külső hordó élelmiszer-minőségű rozsdamentes acélból készült, így hosszú távú használatra tervezve. Fém talpa és konzolja biztosítja a stabilitást és az ütésállóságot.
A borszőlőprés belső és külső része könnyen szétszedhető, így a tisztítása is egyszerű. Rozsdamentes acél anyaga miatt elegendő gyorsan öblíteni, de mosogatógépben is tisztítható.
A prés nemcsak gyümölcsöket és zöldségeket kezel, hanem lehetőséget kínál gyümölcsborok, sajtok, gyümölcspürék, olívaolaj és gyógynövények készítésére is.Az   5,5 literes)külső és (kb. 3,36 literes) belső hordókapacitásának köszönhetően ideális választás családi összejövetelekhez, éttermekhez vagy friss gyümölcslé boltokhoz.


Belső hordó mérete: 17,5 x 14 cm
Külső hordó mérete: 22 x 14,3 cm
A termék súlya: 5,8 kg
Belső hordó űrtartalma: 3,36 liter
Külső hordó űrtartalma: 5,5 liter
A termék méretei: 25 x 30 x 45,5 cm


 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.24
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Gyümölcsprés borprés acél 6 liter" című hirdetést látja. (fent)