Betöltés...

Gyümölcsprés borprés gyümölcscentrifuga rozsdamentes acél 6 liter

Ár: 48.400 Ft

Ez a gyümölcsborprés vastag rozsdamentes acél préslappal rendelkezik, amely fokozza a nyomást, így hatékonyabb gyümölcslé-kivonást tesz lehetővé, mint a hagyományos módszerek. Pár perc alatt készíthet friss, természetes gyümölcslevet, ezzel időt takarít meg a konyhában vagy a pincészetben.
A használata rendkívül egyszerű: töltse meg a szűrőtasakot apróra vágott gyümölcsökkel vagy zöldségekkel, majd csavarja le az állítható T-alakú fogantyút, és már kész is a friss gyümölcslé! Fontos, hogy a szőlőt és a narancsot préselés előtt hámozza meg, a kemény gyümölcsöket, mint az alma vagy sárgarépa, pedig pépesítse.
A prés tartós élelmiszer-minőségű rozsdamentes acélból készült, beleértve a fogantyút, a préslapot, valamint a belső és külső hordót, ami biztosítja a korrózió- és kopásállóságot.
A tisztítás is rendkívül egyszerű, hiszen a prés belső és külső hordója szétszedhető. A rozsdamentes acél gyors öblítéssel könnyen tisztítható, de mosogatógépben is mosható a még könnyebb tisztítás érdekében.
Ez a gyümölcscentrifuga nemcsak gyümölcsök és zöldségek préselésére alkalmas, hanem gyümölcsborokat, sajtokat, gyümölcspürét, olívaolajat és gyógynövényeket is készíthet vele. (kb. 5,5 liter) külső és  (kb. 3,36 liter) belső hordókapacitással rendelkezik, így tökéletes választás családi összejövetelekhez, farmokra, éttermekbe vagy friss gyümölcslé boltokhoz.


Belső hordó mérete: 17,5 x 14 cm
Külső hordó mérete: 22 x 14,3 cm
A termék súlya: 4,4 kg
Belső hordó űrtartalma: 3,36 liter
Külső hordó űrtartalma: 5,5 liter
A termék méretei: 30 x 32 x 43 cm



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.24
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Gyümölcsprés borprés gyümölcscentrifuga rozsdamentes acél 6 liter" című hirdetést látja. (fent)