Betöltés...

Pasztell színű színátmenetes papírtányér 22,5 cm 6 db

Ár: 799 Ft

A pasztell színű színátmenetes papírtányér 22,5 cm 6 db egy igazi látványosság, amely tökéletes kiegészítője minden ünnepségnek. Ha szeretnél egy különleges hangulatot varázsolni a bulidra, akkor ez a papírtányér szett elengedhetetlen. A pasztell színek harmonikus összhangban váltakoznak, így minden étkezés egy igazi élménnyé válik.

Képzeld el, ahogy a barátaid és a családod gyönyörködik az ínycsiklandó falatokban, miközben a színátmenetes tányérok feldobják az asztal kinézetét. Ez a papírtányér nemcsak szép, hanem rendkívül praktikus is. Kiváló minőségű anyagból készült, ami garantálja, hogy a tányérok nem gyűrődnek vagy törnek el könnyen, így élvezheted a bulit anélkül, hogy a tányérok miatt aggódnod kellene.

Az ünneplés lehetőségei végtelenek: születésnap, esküvő, vagy egy egyszerű baráti összejövetel. Bármilyen alkalomhoz illik, hiszen a pasztell színátmenetes design mindenkit lenyűgöz. Tökéletes választás, ha szeretnéd az asztalod megjelenését egyedivé tenni.

Ráadásul ezek a tányérok környezetbarát anyagból készültek, így a természetet is óvhatod velük. Az újrahasznosítható papírból készült tányérok nemcsak praktikusak, hanem környezettudatos döntés is. Válaszd a stílust és a fenntarthatóságot egyaránt!

Ha igazán különlegessé szeretnéd tenni az eseményt, kombináld a pasztell színű színátmenetes papírtányérokat más pasztell árnyalatú dekorációkkal. A kreativitásod határozza meg, hogyan formálod a bulid hangulatát. Használj színes lufikat, virágokat, vagy akár tematikus dekorációt, hogy a végeredmény valóban lenyűgöző legyen.

Válaszd a pasztell színű színátmenetes papírtányér 22,5 cm 6 db-ot, és tedd felejthetetlenné a következő ünnepedet! Legyél merész és kreatív, és mutasd meg barátaidnak, hogyan lehet a legapróbb részletekből is varázslatos élményeket varázsolni.

Miért pont ez a termék?


Egyedi design, ami feldobja az asztal kinézetét
Kiváló minőség és tartósság, ami biztonságot nyújt
Környezetbarát választás, ami támogatja a fenntarthatóságot
Sokoldalú felhasználás, többféle alkalomra tökéletes
Praktikus méret, ami ideális étkezésekhez


Felhasználási tippek:


Használj a tányérok mellé passzoló szalvétákat és poharakat a stílusos összhang érdekében
Készíts egyedi, tematikus bulit a pasztell színekkel
Kínálj a tányérokon különböző falatkákat, hogy a vendégek választhassanak
Használj fényképezőgép előtt a tányérokat, hogy a pillanatokat megörökíthesd
Kombináld a pasztell tányérokat más színű dekorációkkal


Felhasználási alkalmak:


Születésnapi bulik
Esküvők
Kerti partik
Családi ünnepek
Baráti összejövetelek


Csomag tartalma:


6 db pasztell színű színátmenetes papírtányér, 22,5 cm átmérővel


Rendeld meg a pasztell színű színátmenetes papírtányér szettet, és varázsolj különleges hangulatot a következő rendezvényedre! Ne hagyd ki ezt az egyedi lehetőséget, hogy a buli minden részletét feldobd!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.09.23
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Pasztell színű színátmenetes papírtányér 22,5 cm 6 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: