Betöltés...

Seki Kanetsugu Zuiun Kiwami Gyuto SPG2 21 cm konyhakés

Ár: 156.800 Ft

Japán damaszkuszi konyhakés Seki Kanetsugu Zuiun Kiwami Gyuto SPG2 21 cm
Ez a kés elvarázsolja Önt lenyűgöző formatervezésével és a lehető legmagasabb minőségű kivitelezéssel és felhasznált anyagokkal. A Zuiun sorozat a gyártó "zászlóshajója", ezt a különleges kiadást a Kanetsugu századik születésnapja tiszteletére készítették. A rendkívül éles Seki Kanetsugu Zuiun Kiwami Gyuto SPG2 damaszkuszi acél kés 21 cm pengehosszal, kiváló minőségű porszórt SPG2 acélból készült.
A japán formájú Gyuto kés könnyedén kezeli a szeletelést, szeletelést, húsok és zöldségek tisztítását. A kés magasabb hegye biztosítja a fűszernövények, zöldségek és diófélék könnyű szeletelését. A penge hegye egy japán kard mintájára készült, így dekoratív faragáshoz és különleges ételek elkészítéséhez is használhatja.
A penge San Mai kialakítású - az SPG2 acélból készült vágómagot 62 rétegű damaszkuszi acélból készült oldalak veszik körül. A porszórt SPG2 acél a japán acélok között a minőség abszolút csúcsa, és ezen a

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.09.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Seki Kanetsugu Zuiun Kiwami Gyuto SPG2 21 cm konyhakés" című hirdetést látja. (fent)