Betöltés...

TESCOMA myDRINK 24 db Szívószál keverővel

Ár: 759 Ft

A TESCOMA myDRINK 24 db szívószál keverővel a tökéletes választás azok számára, akik nemcsak egy egyszerű italkeverő készletet keresnek, hanem egy fenntartható és stílusos alternatívát is. Ez a termék nem csak a mindennapi életet teszi egyszerűbbé, de figyelemre méltó módon segít csökkenteni a műanyag hulladékot. A TESCOMA myDRINK szívószálak és keverők kombinációja nemcsak praktikus, de környezetbarát is, hiszen újrahasználhatók, így hosszú távon megspórolhatod az egyszer használatos műanyag eszközök árát és környezeti terhelését.

Ez a varázslatos szett 24 darab szívószálat és keverőt tartalmaz, így bármikor kéznél lesz a megfelelő eszköz, ha vendégeid érkeznek, vagy csak élvezni szeretnéd kedvenc italodat otthon. A 20 cm hosszúságú szívószálak és keverők nemcsak kényelmesek, de látványos megjelenést is kölcsönöznek minden pohárnak. A modern és minimalista design minden italhoz illik, legyen szó frissítő koktélokról, üdítőkről vagy akár egy jeges teáról.

A TESCOMA myDRINK 24 db szívószál keverővel nemcsak otthon, hanem vendéglátóhelyeken is megdöbbentően jól használható. Éttermekben, bárokban vagy kávézókban ezek az eszközök új színt vihetnek a felszolgálásba. A keverő funkció lehetővé teszi, hogy bármilyen ital tökéletesen keverhető legyen, miközben a szívószálak praktikusak és higiénikusak.

A TESCOMA myDRINK szett célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a fenntartható ivási élményt. Ezzel a készlettel minden alkalommal hozzájárulsz a bolygó megóvásához, miközben élvezheted a győzelem érzését, hogy tettél valamit a környezetért. Ez az apró, de szenzációs változtatás a mindennapjaidban nemcsak hosszú távon kifizetődő, de minden egyes kortynál boldogságot és elégedettséget is hoz.

Ne elégedj meg az egyszerű műanyag szívószálakkal, amikor a TESCOMA myDRINK 24 db szívószál keverővel olyan élményt nyújt, amely túlmutat a praktikumon! A látványos kivitelezés és a hősies elhatározás, hogy csökkented a hulladékot, minden alkalmat különlegessé tesz. Nem csak az italok élvezete lesz más, de minden használattal érzed majd, hogy valami elragadtatót teszel a Földért.

Ez a szett nemcsak funkcionális, hanem varázslatos eszköz is, amely segít minden alkalmat ünnepivé tenni, legyen szó hétköznapi italokról vagy különleges eseményekről. A TESCOMA myDRINK szívószálak és keverők kombinációja igazi diadal a fenntarthatóság és a stílus terén.

Miért pont ez a termék?


24 db szívószál és keverő egy szettben
Környezetbarát, újrahasználható megoldás
Tartós anyag, amely hosszú távra készült
Praktikus és stílusos minden alkalomra
Tökéletes bárban, étteremben és otthon is


Felhasználási tippek:


Keverj koktélokat elegánsan és stílusosan
Használd a szívószálakat smoothie-khoz vagy jeges teákhoz
A keverő tökéletes választás jeges kávékhoz vagy alkoholmentes frissítőkhöz
Környezettudatos ajándéknak is tökéletes
Ideális piknikezéshez vagy szabadtéri rendezvényekhez


Felhasználási alkalmak:


Kerti partik és összejövetelek
Romantikus vacsorák vagy baráti összejövetelek
Esküvők vagy születésnapi bulik
Éttermekben és bárokban elegáns kiszolgáláshoz
Hétköznapi otthoni használatra


Csomag Tartalma:


24 db szívószál és keverő
Mindegyik 20 cm hosszúságú, tartós, újrahasználható kialakítás


Ne habozz tovább! Vásárold meg most a TESCOMA myDRINK 24 db szívószál keverővel szettet, és emeld új szintre az italok felszolgálását! Ezzel a praktikus és környezetbarát megoldással minden alkalom különlegessé válik, miközben a Föld jövőjét is óvod. Ne várj tovább – tedd meg az első lépést egy fenntarthatóbb élet felé még ma!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Tálalók, kínálók
 
Feladás dátuma: 2024.09.13
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA myDRINK 24 db Szívószál keverővel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: