Betöltés...

TESCOMA GRADIUS Húshőmérő

Ár: 4.409 Ft

  
A tökéletes húsételek elkészítése művészet, és ehhez megbízható eszközökre van szükséged. A TESCOMA GRADIUS húshőmérő a konyhád elengedhetetlen része lesz, ha igazán ízletes, megfelelően átsült húsokat szeretnél tálalni. Nem számít, hogy steak-et, csirkemellet vagy akár egész pulykát sütsz, ez a hőmérő pontosan megmutatja, mikor érte el a hús a kívánt hőmérsékletet.

A rozsdamentes acélból és ellenálló üvegből készült húshőmérő precíziós eszköz, amely megkönnyíti a mindennapi főzést. A TESCOMA GRADIUS húshőmérő egyik legnagyobb előnye, hogy pontosan méri a hús belső hőmérsékletét, így elkerülheted a fertőzések veszélyét, amelyet a nem megfelelően átsült húsok hordozhatnak. A húsok belsejében rejtőző káros baktériumok eltávolításához a megfelelő hőfok elérése elengedhetetlen, és ebben a hőmérő lesz a legnagyobb segítséged.

A hőmérő elegáns, modern kivitelezése mellett praktikus is, hiszen gáz-, villany- és hőlégkeveréses sütőkben is használható. Az üveg, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek, biztosítja, hogy a mérő eszköz hosszú ideig kitartson, még a legnagyobb igénybevétel mellett is. A rozsdamentes acél pedig nemcsak tartós, de higiénikus is, így a tisztítása egyszerű és gyors.

A TESCOMA GRADIUS húshőmérő megkímél attól a bizonytalanságtól, amit az okoz, hogy vajon a hús már teljesen átsült-e. Biztonságot nyújt a konyhában, hiszen pontos mérésével garantálja, hogy a húsok optimális hőmérsékleten készülnek el, elkerülve a baktériumok okozta egészségügyi kockázatokat.

Ez a termék ideális választás mindenkinek, aki szereti a szaftos, tökéletesen átsült húsételeket, és nem szeretné kockáztatni, hogy a hús nyers maradjon. A húshőmérő figyelmeztet, amikor a belső hőmérséklet eléri a kívánt fokot, legyen az medium rare steak vagy teljesen átsült csirke. Az ételkészítés során minden profi szakács egyik legfontosabb eszköze, és most te is profi szintre emelheted a konyhai tudományodat.

Ez a hőmérő nem csak praktikus, de elegáns kiegészítője is a konyhádnak. Egyszerűen használható, tisztítható, és sosem hagy cserben. A TESCOMA GRADIUS húshőmérő megbízhatósága, tartóssága és pontos mérése révén minden egyes főzési alkalommal nyugalmat ad, hogy az ételed biztonságosan és tökéletesen elkészül.

A szívből jövő konyhai alkotásokhoz elengedhetetlen eszköz ez, amely nem csak az ízeket varázsolja tökéletessé, de biztosítja a húsok egészséges elkészítését is. Legyen szó családi vacsoráról vagy ünnepi ebédről, a TESCOMA GRADIUS húshőmérő minden alkalommal garantálja a sikert.

Miért pont ez a termék?


Pontosan méri a húsok belső hőmérsékletét
Segít elkerülni az alul- vagy túlsült húsokat
Biztonságot nyújt a káros baktériumok elleni védekezésben
Kiválóan használható minden típusú sütőben
Tartós, rozsdamentes acél kialakítás


Felhasználási tippek:


Használd steak sütésekor, hogy elérd a tökéletes medium rare állagot.
Ellenőrizd vele a pulyka belső hőmérsékletét karácsonykor.
Készíts egészséges csirkemellet úgy, hogy biztosra mész a tökéletes átsütéssel.
Használd lassú sütésnél is, hogy mindig tudd, mikor kész az étel.
Grillezés közben is hasznos, hogy biztosan ne maradjon nyers a hús.


Felhasználási alkalmak:


Ünnepi vacsorák, ahol a tökéletesen elkészített hús elvárás
Grillezések, ahol mindenki ízlésének megfelelően készítheted el a húsokat
Családi vasárnapi ebédek, ahol biztosra kell menned az étel minőségével
Baráti összejövetelek, ahol impressziót akarsz kelteni a sütési tudományoddal
Diétás ételek elkészítésekor, ahol a megfelelő hőmérséklet kulcsfontosságú


Csomag tartalma:


TESCOMA GRADIUS húshőmérő


Szerezd be a TESCOMA GRADIUS húshőmérőt, és emeld a következő szintre a sütési élményeidet! Soha többé nem kell aggódnod a nyers vagy túlsült húsok miatt. Vásárold meg most, és tapasztald meg, milyen könnyű a tökéletes ételt az asztalra varázsolni, amely minden vendégedet lenyűgözi majd!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.12
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA GRADIUS Húshőmérő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: