Betöltés...

TESCOMA PRESTO Steam 20 cm-es pároló szita

Ár: 5.549 Ft

A TESCOMA PRESTO Steam 20 cm-es pároló szita a tökéletes eszköz minden konyhába, ahol az egészséges főzés a középpontban áll. Ha szeretnél egészséges, ízletes ételeket készíteni minimális zsírral, és élvezni a gőzölés előnyeit, ez a pároló szita pontosan neked készült.


Ez a pároló szita figyelemre méltóan praktikus. A TESCOMA PRESTO Steam 20 cm-es pároló szita egyetlen eszközként segít abban, hogy a főzés során megőrizd az ételek természetes ízét és tápanyagtartalmát. A gőzölés nemcsak egészséges, hanem ízletesebb is: az ételek megtartják frissességüket és gazdagabbak lesznek ízükben.


Az eszköz használata rendkívül egyszerű. A 20 cm-es átmérője tökéletesen illeszkedik a TESCOMA 20 és 24 cm-es lábasokba és fazekakba, de más, megfelelő méretű kerek edényekhez is használható. Az egymásra helyezhetőség lehetővé teszi, hogy egyszerre több ételt készíthess, például egy teljes étkezést: párolhatsz halat, zöldségeket és köretet egy időben.


A TESCOMA PRESTO Steam 20 cm-es pároló szita hőálló műanyagból készült, így ellenáll a magas hőmérsékleteknek, és garantálja a hosszú élettartamot. Az egyszerű tisztítás a mosogatógépben még kényelmesebbé teszi a használatot, így nem kell aggódnod a nehezen eltávolítható zsíros maradékok miatt.


Ne hagyd ki a TESCOMA PRESTO Steam pároló tányért sem, amely segít felfogni a párolás során keletkező léket, megőrízve a konyhád tisztaságát. A párolt ételek ízletesebbek és zamatosabbak lesznek, mint valaha. Ezzel az eszközzel nemcsak egyszerűen, hanem hatékonyan készíthetsz egészséges fogásokat.


A TESCOMA PRESTO Steam 20 cm-es pároló szita nem csupán egy konyhai eszköz, hanem egy kulcs az egészséges táplálkozás világába. Ha szeretnéd, hogy az ételeid ne csupán finomak, hanem tápanyagdúsak is legyenek, válaszd ezt a csodálatos pároló szitát!


Miért pont ez a termék?


Egészséges gőzölés, amely megőrzi az ételek ízét és tápanyagait
Egymásra helyezhető, így több ételt is készíthetsz egyszerre
Illeszkedik különböző TESCOMA edényekhez
Hőálló műanyagból készült, tartós és megbízható
Könnyen tisztítható mosogatógépben


Felhasználási tippek


Használj több szitát egy időben különböző ételek párolásához
Párolj ízesített zöldségeket, hogy gazdagabb ízt kapj
Készíts gőzölt desszerteket, mint például pudingokat
Főzz előre több adag ételt, amit később is könnyen felhasználhatsz
Párolj különböző fűszerekkel ízesített húsokat a változatos ízélményért


Felhasználási alkalmak


Hétköznapi vacsorákhoz, ahol gyors és egészséges megoldásra van szükség
Ünnepi étkezésekhez, ahol különleges párolt fogásokat szeretnél
Családi étkezésekhez, ahol több ételt kell egyszerre elkészíteni
Diétás menük összeállításához, ahol fontos az egészséges étkezés
Gyermekek számára készült finom, tápláló ételekhez


Csomag tartalma

A csomag tartalmaz egy darab TESCOMA PRESTO Steam 20 cm-es pároló szitát, amely hőálló műanyagból készült és mosogatógépben tisztítható.


Ne várj tovább! Szerezd be most a TESCOMA PRESTO Steam pároló szitát, és tapasztald meg a gőzölés minden előnyét a saját konyhádban. Készíts ízletes, egészséges ételeket könnyedén – vásárolj most, és emeld új szintre a főzést!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.09.12
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA PRESTO Steam 20 cm-es pároló szita" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: