Betöltés...

TESCOMA DELÍCIA Edényfogó kesztyű

Ár: 3.049 Ft

A TESCOMA DELÍCIA edényfogó kesztyű az a konyhai eszköz, amitől minden egyes főzési vagy sütési folyamat nemcsak biztonságosabbá, hanem kényelmesebbé is válik. Ez a kivételes edényfogó kesztyű kimagasló védelmet nyújt a forró edényekkel és tepsikkel szemben, biztosítva, hogy kezeid minden helyzetben védve legyenek. A termék fókusz kulcsszava, a TESCOMA DELÍCIA edényfogó kesztyű, tökéletesen kifejezi ennek a terméknek a rendkívüli funkcióját és minőségét.

Ez a kesztyű nem csupán egy átlagos konyhai kiegészítő, hanem egy elengedhetetlen kellék, amely a hőállóság és a kényelem ötvözetével segít elkerülni a baleseteket. A TESCOMA DELÍCIA edényfogó kesztyű kiváló minőségű pamutból és hőálló gumiból készült, így garantáltan megvédi a kezeidet a legforróbb edényekkel való érintkezés során is, egészen 220°C-ig. A hőálló gumibevonat nemcsak megakadályozza, hogy a hő elérje a kezed, hanem biztosítja a csúszásmentes fogást is, amely rendkívül fontos, amikor nehéz vagy forró edényeket kell megemelni.

A meghosszabbított csuklórész további védelmet nyújt, megóvva a karod azon részét is, amelyet a hagyományos kesztyűk gyakran figyelmen kívül hagynak. Ez különösen hasznos, amikor mélyebb sütőkből vagy magasabb edényekből kell valamit kiemelni. A TESCOMA DELÍCIA edényfogó kesztyű így nemcsak praktikus, hanem kényelmes is, hiszen a finoman bélelt belső rész és a puha anyag hozzájárulnak a kellemes viselethez, még hosszabb használat során is.

Ez a kesztyű ideális mindenki számára, aki rendszeresen főz vagy süt otthon, de azoknak is, akik szeretnek kísérletezni a konyhában, és olyan eszközöket keresnek, amelyek a legmagasabb szintű védelmet és kényelmet nyújtják. A TESCOMA DELÍCIA edényfogó kesztyű garantáltan megkönnyíti a mindennapi konyhai munkát, így bátran nyúlhatsz a forró tepsikért vagy edényekért anélkül, hogy a forróság miatt aggódnod kellene.

Emellett a kesztyű praktikus kialakítása révén könnyen tárolható, hiszen mágneses rögzítési lehetőséggel és füllel rendelkezik, így mindig kéznél lehet a konyhádban. Akár a sütőajtó mellett, akár egy fiókban tartod, a TESCOMA DELÍCIA edényfogó kesztyű mindig készen áll arra, hogy megvédje kezeidet a forróságtól.

A hőálló edényfogó kesztyű emellett környezetbarát választás is, hiszen a 100% pamut anyag biztosítja a hosszú élettartamot és a tartósságot. Ez a termék nemcsak megvédi a kezed a forróságtól, hanem hozzájárul ahhoz is, hogy konyhai tevékenységeid során kevesebb hulladékot termelj, mivel a kesztyű hosszú távú használatra lett tervezve.

A TESCOMA DELÍCIA edényfogó kesztyű tehát nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is kellemes, modern megjelenésével tökéletesen illeszkedik bármilyen konyhai környezetbe. Szerezd be most ezt a csodálatos kesztyűt, és tapasztald meg a sütés és főzés valódi biztonságát és kényelmét!

Miért pont ez a termék?


Hőálló gumibevonata megvédi a kezed a forróságtól.
Csúszásmentes felületének köszönhetően biztonságosan megfoghatod a forró edényeket.
Meghosszabbított csuklórésze további védelmet nyújt.
100% pamut anyaga kényelmes viseletet biztosít.
Könnyen tárolható, mágnessel és akasztófüllel ellátott.


Felhasználási tippek


Használd forró tepsik és edények biztonságos megfogására sütés közben.
Védelmet nyújt grillezésnél, amikor nagy hőhatás éri a kezed.
Ideális a sütőből történő magas tepsik vagy rakott ételek kiemeléséhez.
Használhatod forró fedők vagy grillrácsok eltávolításához.
Tökéletes választás tűzhelyen történő sütés-főzés során, amikor forró serpenyőket kell mozgatni.


Felhasználási alkalmak


Ünnepi vacsorák készítésekor, amikor több forró edény is használatban van egyszerre.
Kerti grillezések alkalmával, amikor a kezedet fokozottan védeni kell a hőtől.
Családi összejövetelek, amikor nagyobb mennyiségű ételt készítesz.
Hétvégi sütögetés, amikor több tepsit kell egyszerre kezelni.
Születésnapi torta készítése, ahol a precizitás és a biztonság is fontos.


Csomag tartalma


1 db TESCOMA DELÍCIA edényfogó kesztyű, 100% pamutból és hőálló gumibevonattal (220°C-ig hőálló)
Akasztófül és mágnes a könnyű tárolás érdekében


Szerezd be a TESCOMA DELÍCIA edényfogó kesztyűt még ma, és élvezd a biztonságos és kényelmes sütés-főzés élményét! Ne hagyd, hogy a forróság megállítson, légy te a konyhád hőse!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.07
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA DELÍCIA Edényfogó kesztyű" című hirdetést látja. (fent)