Betöltés...

TESCOMA DELÍCIA Edényfogó

Ár: 2.209 Ft

A TESCOMA DELÍCIA edényfogó az a konyhai kiegészítő, amely nélkül egyetlen sütési vagy főzési élmény sem lehet teljes. Ez a hőálló edényfogó nemcsak praktikus, de igazán stílusos is, hiszen a letisztult, modern design minden konyhai környezethez tökéletesen illeszkedik. Akár egy forró edényt kell megfognod, akár egy serpenyőt kell arrébb tenned a tűzhelyen, ez az edényfogó garantálja, hogy kezeid mindig védve maradjanak a forró felületektől.

A TESCOMA DELÍCIA edényfogó nemcsak egy egyszerű konyhai eszköz, hanem egy igazi társ a mindennapi főzés során. Ez az edényfogó 100%-os pamutból és speciális gumiból készült, így képes akár 220°C-ig ellenállni a hőnek, miközben biztos fogást garantál. A csúszásgátló felület különösen hasznos, hiszen megakadályozza, hogy az edények kicsússzanak a kezedből, amikor a legforróbb pillanatokban kell cselekedned. Ez az apró részlet teszi a TESCOMA DELÍCIA edényfogót nem csupán hasznossá, hanem nélkülözhetetlenné a konyhában.

A TESCOMA DELÍCIA edényfogóval való munka során nem kell többé attól tartanod, hogy megégeted a kezedet vagy elveszíted az irányítást a forró edények felett. Ez az edényfogó biztosítja, hogy a főzési folyamat minden lépése biztonságos legyen, így teljes mértékben az ételek elkészítésére koncentrálhatsz. Az akasztóval és mágnessel ellátott kialakítás pedig különösen praktikus, hiszen így könnyedén felakaszthatod vagy a hűtőre rögzítheted, hogy mindig kéznél legyen, amikor szükséged van rá.

A TESCOMA DELÍCIA edényfogó nemcsak funkcionálisan lenyűgöző, hanem esztétikailag is kiemelkedő. A modern, elegáns design minden konyhában megállja a helyét, legyen szó otthoni környezetről vagy egy professzionális konyháról. Ez a termék nemcsak praktikus, hanem dekoratív kiegészítője is lesz a konyhádnak, amelyet büszkén használhatsz minden nap.

Ez az edényfogó a TESCOMA márka minőségi garanciáját is magában hordozza, amely azt jelenti, hogy egy megbízható, hosszú élettartamú terméket kapsz. Azok számára, akik szeretik a konyhában tölteni az idejüket, a TESCOMA DELÍCIA edényfogó nem csupán egy eszköz, hanem egy biztonságos és kényelmes konyhai partner. Képzeld el, hogy mennyivel könnyebb és biztonságosabb lesz a főzés, ha a kezed mindig megfelelő védelemben részesül, miközben még a legforróbb edényeket is magabiztosan kezelheted.

Ne hagyd, hogy a forró edények okozta égési sérülések megzavarják a főzés örömét. Válaszd a TESCOMA DELÍCIA edényfogót, és tedd a főzést nemcsak biztonságossá, hanem élvezetesebbé is. Ez az edényfogó a konyhád legjobb barátja lesz, amely sosem hagy cserben, amikor a legnagyobb szükséged van rá.

Miért pont ez a termék?


Hőálló anyagból készült, akár 220°C-ig ellenálló.
Csúszásgátló felület, amely biztonságos fogást garantál.
Kényelmes használat az ergonomikus kialakításnak köszönhetően.
Praktikus akasztó és mágnes a könnyű tárolás érdekében.
Modern design, amely minden konyhába illik.


Felhasználási tippek


Használd a forró serpenyők biztonságos áthelyezéséhez a tűzhelyen.
Tartsd kéznél a grillsütő mellett, hogy biztonságosan kezelhesd a forró rácsokat.
Készítsd vele a legfinomabb süteményeket, anélkül hogy megégetnéd a kezedet.
Használd az edényfogót nagy családi vacsorák előkészítésekor, hogy minden fogás könnyedén és biztonságosan elkészüljön.
A praktikus mágnessel rögzítheted a hűtőre, hogy mindig kéznél legyen, amikor szükséged van rá.


Felhasználási alkalmak


Születésnapi torta sütésénél, hogy a tepsi biztosan kijöjjön a sütőből.
Ünnepi vacsorák készítésekor, amikor minden edény a tűzhelyen forró.
Hétvégi grillezések során, amikor a forró rácsok mozgatása elkerülhetetlen.
Nagyobb családi összejövetelek alatt, amikor több fogás készül egyszerre.
Hétköznapi főzések során, hogy a kezeid mindig védve legyenek.


Csomag tartalma


1 db TESCOMA DELÍCIA edényfogó
Használati útmutató


Ne hagyd ki! Vásárold meg most a TESCOMA DELÍCIA edényfogót, és tedd biztonságossá és kényelmessé a konyhai munkát! Éld át a főzés örömét úgy, hogy kezeid mindig védve maradnak!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.07
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "TESCOMA DELÍCIA Edényfogó" című hirdetést látja. (fent)